Ζητούσαν λύτρα για να επιστρέψουν τον… Ιησού που έκλεψαν από φάτνη!

«Ταρίφα» 2.000 ευρώ από την αστυνομία στο Σαν Βισέντ ντελ Ρασπέιγ της Ισπανίας

Must Read

Αναστατώθηκε το Σαν Βισέντ ντελ Ρασπέιγ, προάστιο του Αλικάντε της Ισπανίας, με το πρωτοφανές περιστατικό της κλοπής του Ιησού Χριστού από τη φάτνη, με τους θρασείς δράστες να ζητάνε… λύτρα!

Μάλιστα ανάρτησαν και βίντεο στο Tik Tok, με το οποίο ζητούσαν λύτρα. Οι δυο άντρες απαιτούσαν το ποσό των 2000 ευρώ και μάλιστα ειρωνεύονταν τις Αρχές πως δεν φρόντιζαν καλά το βρέφος Ιησού.

Τελικά η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στα ίχνη τους και να συλλάβει τους δυο άντρες, ηλικίας 19 και 21 ετών. Ο δήμος της πόλης μάλιστα ανακοίνωσε πως και οι δυο τους παραδέχθηκαν την εμπλοκή τους στην κλοπή.

Να σημειωθεί πως μετά την έκταση που πήρε το θέμα, το αγαλματίδιο του Θείου Βρέφους βρέθηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, σε δρόμο κοντά στη φάτνη, και μπήκε στη θέση του.

Ο δε εκπρόσωπος της ισπανικής κυβέρνησης στο Αλικάντε, Κάρλος Σάντσεθ, δήλωσε πως το περιστατικό ήταν «πολύ ατυχές, διότι δεν ήταν καθόλου αστείο».

@paco3386 Máxima difusión por favor, no solo ha sido ese, también han robado el que había puesto también en la calle Villafranqueza 17 donde está el mercadillo de Navidad, ojalá os pillen y veréis como ya no os vais a reír tanto. #navidad #Alicante #sanvicentedelraspeig #niñojesus ♬ sonido original – paco1986garcia

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This