Και… μασέζ στα ανάκτορα για χάρη του πρίγκιπα Άντριου!

Must Read

Τη μια μασέζ έβαζε, την άλλη έβγαζε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, απ’ ό,τι φαίνεται, ο πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος, μάλιστα, λάτρευε να τον περιποιούνται… γυμνό!

Μία από αυτές αποκαλύπτει ότι στο πρώτο ραντεβού για επαγγελματικό μασάζ που της έκλεισε η «μαντάμ» του Τζέφρι Επστάιν, ο αγαπημένος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ εμφανίστηκε ολόγυμνος μπροστά της.

Μιλώντας στην «Daily Mail», η Μονίκ Τζανελόνι αποκαλύπτει ότι, το 2000, η πελάτισσά της Γκισλέιν Μάξγουελ, η οποία κατηγορείται ότι «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια για να γίνουν «σκλάβες του σεξ» του καταδικασμένου για παιδεραστία αυτόχειρα Επστάιν, της είπε ότι θα της έκλεινε ραντεβού με πελάτη που «είναι διασημότερος κι από το Θεό»!

ΜΟΝΙΚ ΜΑΣΕΖ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ
η Μονίκ Τζανελόνι σήμερα

Η Τζανελόνι ανακάλυψε ότι το ραντεβού για μασάζ ήταν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου, χωρίς να περάσει από έλεγχο από το προσωπικό ασφαλείας και χωρίς να καταγραφεί η παρουσία της, οδηγήθηκε σε μια κρεβατοκάμαρα.

Εμφανίστηκε ολόγυμνος μπροστά της

Εκεί την περίμενε ο πρίγκιπας Άντριου, φορώντας το μπουρνούζι του. Ο δεύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ πήγε στην τουαλέτα και, όταν βγήκε, ήταν ολόγυμνος, προς έκπληξη της Τζανελόνι.

Η μασέζ αποκαλύπτει ότι του έκανε πολύ επαγγελματικό μασάζ στο κρεβάτι, ενώ στο κομοδίνο υπήρχαν εικόνες της πρώην συζύγου του, Σάρα Φέργκιουσον, και των παιδιών τους Βεατρίκης και Ευγενίας.

Η «Daily Mail» υποστηρίζει ότι η Τζανελόνι έκανε μαζί του κι άλλα ραντεβού για μασάζ, κατά τα οποία ο πρίγκιπας κάλυπτε τη γύμνια του με μια πετσέτα στη μέση, ενώ και άλλες επαγγελματίες μασέζ τον επισκέφτηκαν στο παλάτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This