Home Alone 2… στην πραγματικότητα! Αεροπορική εταιρεία έβαλε παιδί σε λάθος πτήση!

Η περιπέτεια του μικρού Κάσπερ

Must Read

Ακόμη και να βαρέθηκε κάποιος να βλέπει το διαχρονικό Home Alone, η πραγματικότητα έρχεται ορισμένες φορές στην τωρινή εποχή, να μας το θυμίσει! Τρανό παράδειγμα (προς αποφυγή) αυτό που συνέβη στις ΗΠΑ

Σε σύγχρονο λοιπόν «Κέβιν Μακάλιστερ» εξελίχθηκε άθελά του φυσικά ο 6χρονος Κάσπερ, που βίωσε μια περιπέτεια η οποία θύμισε αρκετά την ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη»… Ο μικρός μπήκε σε λάθος πτήση. Όχι απλώς τον ξέχασαν σπίτι όπως στην πρώτη ταινία, αλλά τον έβαλαν σε λάθος αεροπλάνο! Στην ταινία (Νο2), θυμίζουμε, ο διάσημος Μακόλεϊ Κάλκιν κατέληγε σε λάθος αεροπλάνο και έμενε μόνος του τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη, προκαλώντας τα μύρια όσα και πάλι (όπως στο Νο1) στους κακοποιούς που τον κυνηγούσαν.

Ο 6χρονος Κάσπερ ωστόσο, επιστρέφοντας στο τώρα, δεν τα έβαλε με κακοποιούς, ευτυχώς. Βρέθηκε όμως σε λάθος πτήση. Και αυτό συνέβη επειδή η αεροπορική εταιρεία -χαμηλών ναύλων- Spirit Airlines τον έβαλε έτσι απλά ασυνόδευτο σε λάθος αεροπλάνο! Ο μικρός υποτίθεται ότι θα ταξίδευε στο Φορτ Μάιερς στη νοτιοδυτική Φλόριντα από τη Φιλαδέλφεια. Αντί για το Φορτ Μάιερς κατέληξε στο Ορλάντο, εντελώς μόνος του και χωρίς να είναι εκεί ο κηδεμόνας, η γιαγιά του δηλαδή για να τον παραλάβει.

Πανικόβλητη η γιαγιά -που τον περίμενε- έσπευσε προς το αεροπλάνο και ρώτησε την αεροσυνοδό: «Πού είναι ο εγγονός μου; Σας τον παρέδωσαν στη Φιλαδέλφεια;». Η αεροσυνοδός τής απάντησε ότι δεν είχε παιδιά στην πτήση. Μέχρι που τελικά ο Κάσπερ της τηλεφώνησε για να της πει ότι είχε προσγειωθεί σε λάθος αεροδρόμιο, τέσσερις ώρες μακριά! Η τσάντα του ωστόσο… κατάφερε να φτάσει στο Φορτ Μάιερς.

«Θέλω να μου τηλεφωνήσουν. Να μου πουν πώς ο εγγονός μου κατέληξε στο Ορλάντο. Πώς συνέβη αυτό; Τον έβγαλαν από το αεροπλάνο; Η αεροσυνοδός -αφού η μαμά του παρέδωσε τα χαρτιά- τον άφησε να φύγει μόνος του; Μπήκε μόνος του σε λάθος αεροπλάνο;» αναρωτήθηκε η γιαγιά. Το αγοράκι πάντως δεν φάνηκε να το διασκεδάζει (όπως ο… Κέβιν) και δείχνει αρκετά φοβισμένο και τρομαγμένο με ό,τι συνέβη.

Η Spirit πάντως δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις για το πώς έγινε το λάθος. Η εταιρεία περιορίστηκε να εκδώσει -μάλλον κυνική, φθηνή, ανούσια και όχι πειστική- ανακοίνωση μετά το ατυχές περιστατικό. «Ένα ασυνόδευτο παιδί που ταξίδευε από τη Φιλαδέλφεια (PHL) προς το Φορτ Μάιερ (RSW) επιβιβάστηκε λανθασμένα σε πτήση προς το Ορλάντο (MCO). Το παιδί βρισκόταν πάντα υπό τη φροντίδα και την επίβλεψη ενός μέλους της ομάδας Spirit και μόλις ανακαλύψαμε το λάθος, λάβαμε άμεσα μέτρα για να επικοινωνήσουμε με την οικογένεια και να την επανασυνδέσουμε. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και την ευθύνη της μεταφοράς όλων των επισκεπτών μας και διεξάγουμε εσωτερική έρευνα. Ζητούμε συγγνώμη από την οικογένεια για την εμπειρία αυτή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This