Φρίκη στο Παρίσι: Βρέθηκαν δολοφονημένοι μητέρα και τα τέσσερα παιδιά – Αναζητείται ο πατέρας

Η υπόθεση ερευνάται με πολλή προσοχή

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που ήρθε στο «φως» το βράδυ των Χριστουγέννων, όταν μία μητέρα και τα τέσσερα παιδιά της εντοπίστηκαν δολοφονημένοι στο σπίτι τους, στη Γαλλία.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για οικογένεια που ζούσε στην πόλη Meaux, 41 χλμ βορειοανατολικά του Παρισίου, ενώ τα ίχνη του 33χρονου πατέρα και συζύγου έχουν εξαφανιστεί.

Η στιγμή που η Αστυνομία βρίσκει τις σορούς

Ως εκ τούτου, η Αστυνομία εξετάζει την υπόθεση με πολλή προσοχή, εκτιμώντας πως πρόκειται για ανθρωποκτονία. Στο πλαίσιο αυτό, ο εισαγγελέας Ζαν-Μπατίστ Μπλαντιέ επιβεβαίωσε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ότι η δικαστική αστυνομία των Βερσαλλιών ερευνά την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, στα γαλλικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί η φωτογραφία του 33χρονου πατέρα και φερόμενου ως δράστη της πενταπλής δολοφονίας, που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ώρες την Γαλλία.

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαγράψει και τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σύμφωνα με το BBC, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν σημειωθεί πολυάριθμα περιστατικά παιδοκτονιών. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στα τέλη Νοεμβρίου, ένας 41χρονος ομολόγησε στην Αστυνομία ότι σκότωσε τις τρεις κόρες του, ηλικίας 4-11 ετών. Η αστυνομία τις εντόπισε νεκρές στο σπίτι του στην πόλη Alfortville, στα νοτιοανατολικά προάστια της πρωτεύουσας.

Τον Οκτώβριο, ένας αστυνομικός σκότωσε τις τρεις κόρες του πριν αυτοκτονήσει στο σπίτι του στο Vemars στο Val-d’Oise.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This