Συγκλονίζει δολοφονία στην Χαβάη: Influencer δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι μπροστά στα παιδιά της!

Ο εν διαστάσει σύζυγός της την σκότωσε και στην συνέχεια αυτοκτόνησε!

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Χαβάη, τις ημέρες των Χριστουγέννων, όταν μία νεαρή γυναίκα, influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επιχειρηματίας στον τομέα της ομορφιάς πυροβολήθηκε θανάσιμα μπροστά στην κόρη της από τον εν διαστάσει σύζυγό της! Πρόκειται για την 33χρονη Theresa Cachuela, μητέρα τριών παιδιών και ιδιοκτήτρια της House of Glam Hawaii LLC στο Waipahu.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα Honolulu Star-Advertiser, η κόρη της είδε τον 44χρονο πατέρα της, Jason Cachuela, να πυροβολεί την μητέρα της στο κεφάλι, στο πάρκινγκ του Pearlridge Center το πρωί της Παρασκευής. Αμέσως μετά, ο άνδρας διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος με ένα γκρι Mazda και στην συνέχεια φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε.

Η Αστυνομία ερευνά τους θανάτους ως δολοφονία-αυτοκτονία, μόλις δύο εβδομάδες αφότου δικαστής έκανε δεκτή την αίτηση της Cachuela για έκδοση διαταγής προστασίας κατά του εν διαστάσει συζύγου της.

«Δεν επρόκειτο για μια τυχαία πράξη, καθώς το θύμα και ο ύποπτος είχαν σχέση», δήλωσε την Παρασκευή η υπαστυνόμος που ερευνά την υπόθεση και συνέχισε: «Γνωρίζουμε ότι του επιδόθηκε προσωρινή διαταγή περιοριστικών μέτρων, γι’ αυτό και η υπόθεση αυτή χαρακτηρίστηκε ως ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού».

«Προσπάθησε να σκοτώσει τα παιδιά και εκείνη»

Φανερά συντετριμμένη, η μητέρα της άτυχης 33χρονης περιέγραψε πως η εγγονή της είναι σε σοκ. «Η μικρότερη κόρη της είναι αυτή που τραγικά είδε τα πάντα. Είναι τραυματισμένη. Έχει τόση πίστη αυτό το μικρό κορίτσι. Απλά … άρχισε να προσεύχεται. Δεν το πιστεύει. Δεν πιστεύει ότι η μαμά της έχει φύγει», είπε και συμπλήρωσε:

«Είμαστε τόσο συντετριμμένοι με την απώλεια της αγαπημένης μας. Αυτό ήταν τόσο δύσκολο για την οικογένειά μας στο οποίο δεν ήμασταν προετοιμασμένοι. Αυτή τη στιγμή ζητάμε δωρεές για να καλύψουμε τα έξοδα της κηδείας της, καθώς θα θέλαμε να της προσφέρουμε το μνημόσυνο που της αξίζει για να τιμήσουμε τη μνήμη της και να της πούμε το τελευταίο αντίο».

Η ίδια αναφέρθηκε και στον άνδρα που δολοφόνησε την κόρη της, κάνοντας γνωστό, πως η ίδια της είχε εκμυστηρευτεί πως την είχε κακοποίησει στο παρελθόν. «Ήθελε να τον εγκαταλείψει, αλλά εκείνος δεν το δεχόταν. Προσπαθούσε να την ελέγχει με, με τα πάντα … πού θα πήγαινε τι θα έκανε», δήλωσε στο πρακτορείο, προσθέτοντας ότι η κόρη της είχε καταθέσει πρόσφατα αίτηση διαζυγίου.

Η μητέρα του θύματος δήλωσε ότι η τραγική αυτή η κατάληξη θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν τα αιτήματα της κόρης της για βοήθεια από την αστυνομία είχαν ληφθεί πιο σοβαρά υπόψη. «Είχε απειλήσει ξανά να τη σκοτώσει. Προσπαθούσε να πει στους αστυνομικούς για όλα τα θέματα που συνέβαιναν, σχετικά με το όπλο που είχε τραβήξει εναντίον της», δήλωσε η μητέρα της Theresa, Lucita Ani-Nihoa, στο Hawaii News Now και συμπλήρωσε:

«Δεν τον συνέλαβαν ποτέ, γνωρίζοντας ότι είχε όπλα, γνωρίζοντας ότι προσπάθησε να σκοτώσει τα παιδιά και εκείνη στο ίδιο της το γκαράζ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This