Σε σοβαρή κατάσταση Αλγερινός που εντοπίστηκε στο σύστημα προσγείωσης αεροπλάνου

Έχουν καταγραφεί και άλλα περιστατικά λαθρεπιβατών που κρύβονταν στα συστήματα προσγείωσης

Must Read

Στο αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι εντοπίστηκε νεαρός άνδρας στο σύστημα προσγείωσης ενός αεροσκάφους που απογειώθηκε από την Αλγερία. Την είδηση μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο με τον άνδρα να μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο εντοπισμός του έγινε το πρωί στο σύστημα προσγείωσης ενός αεροπλάνου της Air Algérie, που αφίχθη στις 10.14 τοπική ώρα στο Ορλί από το Οράν. Δεν διέθετε έγγραφα ταυτότητας και η ηλικία του εκτιμάται μεταξύ 20 και 30 ετών.

Πληροφορίες ανέφεραν πως ο νεαρός άνδρας ήταν ζωντανός, όμως η κατάσταση της υγείας του έχρηζε επείγουσας αντιμετώπισης λόγω της σοβαρής υποθερμίας. Η Αστυνομία Αεροπορικών Μεταφορών επιβεβαίωσε στο πρακτορείο την παρουσία ενός «σοβαρά τραυματισμένου ανθρώπου» στο Ορλί.

Τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί και άλλα περιστατικά λαθρεπιβατών που κρύβονταν στα συστήματα προσγείωσης αεροσκαφών, έναν χώρο που δεν θερμαίνεται ούτε διαθέτει μηχανισμό συμπίεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This