Κυβερνητικός βουλευτής στην Ιταλία υποδέχθηκε με μπαλωθιές το 2024 – Τραυμάτισε στο πόδι έναν 30χρονο

Στην Πρωτοχρονιάτικη γιορτή και τους πυροβολισμούς ήταν παρών ο υφυπουργός Δικαιοσύνης

Must Read

Οι φετινοί πανηγυρισμοί στην Ιταλία για το νέο έτος σημαδεύτηκαν από ένα αιματηρό περιστατικό με δράστη βουλευτή του κυβερνητικού κόμματος. Ο Εμανουέλε Πότσολο από τα «Αδέλφια της Ιταλίας» της πρωθυπουργού, Τζόρτζια Μελόνι, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, πυροβόλησε στον αέρα και τραυμάτισε έναν 30χρονο που ήταν παρών στην γιορτή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

 Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πάρτι στην ευρύτερη περιοχή της Μπιέλα του ιταλικού Βορρά παρ’ ολίγον να μετατραπεί σε τραγωδία από τις μπαλωθιές του κυβερνητικού βουλευτή για την έλευση του 2024, ο οποίος δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει στο πόδι τον 30χρονο συγγενή αστυνομικού υπουργικής συνοδείας.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η κατάστασή του δεν κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και σύντομα πήρε εξιτήριο.

Στην γιορτή συμμετείχε ο Ιταλός υφυπουργός Δικαιοσύνης, Αντρέα Ντελ Μάστρο, στην αστυνομική ασφάλεια του οποίου ανήκει ο συγγενής αστυνομικός του 30χρονου που τραυματίσθηκε. Την υπόθεση ερευνά η Εισαγγελία της Μπιέλα.

Πηγή φωτό: Twitter

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This