Ζήτησε αυτόγραφο από τον ηγέτη της αντιπολίτευσης στη Ν. Κορέα, και τον μαχαίρωσε!

Εκτός κινδύνου ο 58χρονος πολιτικός

Must Read

Σοκ στην Σεούλ από το πρωτοφανές περιστατικό της απόπειρας δολοφονίας του ηγέτη της αντιπολίτευσης της Νότιας Κορέας Λι Τζε-μιουνγκ μετά από επίθεση με μαχαίρι. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο δράστης τον πλησίασε ζητώντας του ένα αυτόγραφο!

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ομιλίας του 58χρονου σε δημοσιογράφους στην πόλη Μπουσάν, όπου και ο δράστης τον πλησίασε ζητώντας του αυτόγραφο, πριν του ορμήσει για να τον μαχαιρώσει. Προκειμένου να φτάσει κοντά στον ηγέτη του Δημοκρατικού Κόμματος της Νότιας Κορέας χρησιμοποίησε τη μέθοδο του αυτόγραφου, λίγο πριν συλληφθεί αμέσως. Ο 58χρονος διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν απειλείται η ζωή του από τον τραυματισμό στο λαιμό του. Ο πολιτικός δεν είναι επί του παρόντος μέλος του νομοθετικού σώματος της Νότιας Κορέας, αλλά αναμένεται να διεκδικήσει μια θέση στις επόμενες γενικές εκλογές, τον Απρίλιο. Η υποψηφιότητα του Λι Τζε-μιουνγκ, πρώην κυβερνήτης της επαρχίας Κιόνγκι, επλήγη από διάφορα σκάνδαλα διαφθοράς. Έχει κατηγορηθεί, μεταξύ άλλων, για αγοραπωλησία ακινήτου που χαρακτηρίστηκε αμφίβολης νομιμότητας. Φήμες τον έφεραν να έχει σχέσεις με ανθρώπους του υποκόσμου, ενώ η σύζυγός του κατηγορήθηκε πως σπαταλούσε παράνομα δημόσιο χρήμα. Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Γιουν Σοκ-γελ εξέφρασε σήμερα την «έντονη ανησυχία» του μετά την «απαράδεκτη» επίθεση με μαχαίρι στην Μπουσάν εναντίον του ηγέτη του αντιπολιτευόμενου Δημοκρατικού Κόμματος Λι Τζε-μιουνγκ, μεταδίδει το νοτιοκορεατικό εθνικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap επικαλούμενο ανακοίνωση Τύπου των υπηρεσιών του.

 

Διαβάστε ακόμα:

Καρέ-καρέ η απόπειρα δολοφονίας του ηγέτη της αντιπολίτευσης στη Νότια Κορέα: Επίθεση με μαχαίρι στη μέση του δρόμου! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This