O Δημήτρης είναι μισός Έλληνας και μισός Νιγηριανός, μιλά άψογα ελληνικά και θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα

Η ιστορία του έφτασε στο feed μας μέσα από ένα reel που ανέβασε ο ψηφιακός δημιουργός Pizzy Banks

Must Read

Μια συνέντευξη που έκανε τυχαία στο δρόμο ο Νιγηριανός ψηφιακός δημιουργός Pizzy Banks ανέδειξε την ιστορία του Δημήτρη ή όπως είναι ολόκληρο το όνομά του Dimitri Aibangbee, ο οποίος είναι γεννημένος στην Ελλάδα, βρέθηκε στα 15 του χρόνια στη Νιγηρία μετά το θάνατο του πατέρα του και θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα όπου ζει η μητέρα του.

Από την Έλενα Φάκου

Ο ψηφιακός δημιουργός Pizzy Banks κάνει συνεντεύξεις σε καθημερινούς ανθρώπους στο δρόμο και με τις ερωτήσεις του αναδεικνύει τις προσωπικές τους ιστορίες, κάτι που είναι μεγάλο trend στα social media τον τελευταίο καιρό.

Με μια τυχαία ερώτηση σε έναν περαστικό η οποία ήταν “Ποια γλώσσα μιλάς καλά εκτός από τα αγγλικά” ο Δημήτρης, που είναι κατά το ήμισι Έλληνας του απάντησε “τα ελληνικά” και στη συνέχεια είπε σε μιλώντας άψογα: “Μιλάω ελληνικά πολύ καλά, αλλά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν έχω κανέναν να μιλάω εδώ στη Νιγηρία, είμαι μόνος μου, σας αγαπάω πάρα πολύ”.

@pizzybankzz What did he say? Greek or not #pizzybankzcomics #pizzybankz #publicinterview #translatethis #greek #greektiktok #explore #uniben #trending #viralvideo #benintiktok @Pizzybankz Comics ♬ original sound – PIZZYBANKZ

Σε επόμενο βίντεο, το “The Greek Boy” ξαναμίλησε με τον Pizzy Banks και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις ανάμεσα στις οποίες και ποιες γυναίκες θεωρεί πιο όμορφες, τις Νιγηριανές ή τις Ελληνίδες, με τον Δημήτρη να απαντά τις Ελληνίδες και να τονίζει πως στην ελληνική μυθολογία υπάρχει και η θεά της ομορφιάς, η Αφροδίτη, αποδεικνύοντας πως έχει πάρει και ελληνική παιδεία.

Υπάρχει και ένα τρίτο βίντεο στο οποίο ο digital content creator ανακοινώνει πως σύντομα θα ακολουθήσει κι άλλο περιεχόμενο, στο οποίο θα μάθουμε περισσότερα για τον Δημήτρη καθώς και τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε στη Νιγηρία αλλά και γιατί επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς εδώ κάπου στη Σαλαμίνα που ζει η μητέρα του που είναι Ρωσίδα.

Αν και δεν έχουμε μάθει ακόμη λεπτομέρειες, ο Δημήτρης από τα λίγα που καταφέραμε να καταλάβουμε, είναι ένα παιδί μεταναστών ενός Νιγηριανού και μιας Ρωσίδας που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, επέστρεψε στη Νιγηρία και τα χαρτιά που είχε για να ξαναμπεί στην Ελλάδα έχουν λήξει. Καθώς κανείς από τους δυο γονείς του δεν είναι Έλληνας πολίτης και στην Ελλάδα αναγνωρίζεται το δίκαιο του αίματος, ο Δημήτρης δεν έχει ελληνική υπηκοότητα, ωστόσο ίσως θα μπορούσε να βρει έναν νόμιμο τρόπο να έρθει στην Ελλάδα από τη στιγμή που εδώ ζει η μητέρα του κάτι το οποίο επιθυμεί και ο ίδιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This