Πυριτιδαποθήκη η Μέση Ανατολή: Απειλές της Χεζμπολάχ για αντίποινα – Σε ύψιστη ετοιμότητα ο ισραηλινός Στρατός

«Επικίνδυνη εξέλιξη στον πόλεμο η δολοφονία του Σάλαχ αλ Αρούρι. Δεν θα μείνει ατιμώρητη»

Must Read

Πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί θυμίζει η κατάσταση στην Μέση Ανατολή μετά την ραγδαία κλιμάκωση της κρίσης. Η δολοφονία του Σάλεχ αλ Αρούρι και των άλλων μελών των Ταξιαρχιών Αλ Κάσαμ «δεν θα μείνει αναπάντητη» ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης η Χεζμπολάχ σε αντίποινα για την ισραηλινή επίθεση στο έδαφος του Λιβάνου.

Η δολοφονία ανώτατων αξιωματούχων της Χαμάς στην Βηρυτό εκλαμβάνεται ως «σοβαρή επίθεση στον Λίβανο» και «επικίνδυνη εξέλιξη κατά την διάρκεια του πολέμου μεταξύ του εχθρού και του άξονα της αντίστασης» δήλωσε η φιλοϊρανική οργάνωση σε ανάρτησή της στο Telegram.

Βηρυττός: Μαζί με τον υπαρχηγό σκοτώθηκε και άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς

«Το έγκλημα που συνιστά η δολοφονία του Σάλεχ αλ Αρούρι στην καρδιά του νότιου προαστίου της Βηρυτού είναι σοβαρή επίθεση εναντίον του Λιβάνου (…) και δεν θα μείνει αναπάντητη ή ατιμώρητη» προσθέτει η Χεζμπολάχ.

Την ίδια ώρα, οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις έχουν τεθεί σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητας και προετοιμάζονται για όλα τα σενάρια μετά την δολοφονία του του Σάλεχ αλ Αρούρι.

Ο εκπρόσωπος του IDF, Ντάνιελ Χαγκάρι, δήλωσε απόψε ότι ο Στρατός έχει εστιάσει στην ήττα της Χαμάς και δεν θα κάνει πίσω.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This