8-8-2020

Έσωσε πολίτες από Τζιχαντιστές και τον περνούν από αντιρατσιστικό σεμινάριο

Η είδηση μας έρχεται από την Βρετανία και αναδεικνύει το μέγεθος της παράνοιας που λέγεται «πολιτική ορθότητα».

Ο Ρόυ Λάρνερ ήταν ο άνθρωπος που πριν δυο χρόνια, το 2017, σταμάτησε τρομοκρατική επίθεση Τζιχαντιστών, οι οποίοι πρώτα έπεσαν με βαν πάνω σε πολίτες στην γέφυρα του Λονδίνου, και ύστερα μπήκαν σε παμπ και επιτέθηκαν σε θαμώνες με μαχαίρια, αλλάλάζοντας για τον Αλλάχ.

Δείτε επίσης: Πανικός στη γέφυρα του Λονδίνου: «Μαχαιροβγάλτης» έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά, αφού σκότωσε δύο πολίτες (video)

Για την ενέργεια του αυτή ο Ρόυ Λάρνερ, το λιοντάρι του Λονδίνου, όπως τον αποκάλεσαν τα μίντια, έμεινε δώδεκα μέρες στο νοσοκομείο με ογδόντα περίπου μαχαιριές σε όλο του το σώμα. Σήμερα αυτός ο άνθρωπός είναι σε λίστα υπόπτων για αντι-ισλαμικό ριζοσπαστισμό της Αγγλικής αστυνομίας.

Τώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Sun, ο 49χρονος Λάρνερ πρέπει να περάσει ένα είδος σεμιναρίου απο-ριζοσπαστικοποιήσης. Τα κοινωνικά αναμορφωτήρια των χωρών του σοσιαλιστικού μπλοκ όπου οι αντιφρονούντες έπρεπε να επαναεκπαιδευτούν με τις αρχές του σοσιαλισμού είναι εδώ.

Σύντομα και τα γκούλαγκ. Άραγε ίδια τύχη να αναμένει και τον άνθρωπο που έσωσε τους πολίτες από το μαχαίρι του Πακιστανού Ουσμάν Κάν πριν λίγες ημέρες πάλι στην γέφυρα του Λονδίνου;

Μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε. Είναι όμως πολύ πιθανό. Η πολιτική ορθότητα ζωντανεύει τους χειρότερους εφιάλτες της ανθρωπότητας το 1984 είναι κοντά…

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ