Σοβαρή εξέλιξη: Στην κατεχόμενη Αμμόχωστο ξεφόρτωσαν οπλισμό οι Τούρκοι!

Έστησαν και πυροβολαρχίες στο Δίκωμο

Must Read

Την ώρα που η Άγκυρα ρίχνει στάχτη στα μάτια των Ευρωπαίων και της ελλαδικής κυβέρνησης, προωθεί τους επικίνδυνους σχεδιασμούς της στην Κύπρο, που θα πρέπει να θέσουν σε άμεσο συναγερμό και τα επιτελεία Αθηνών και Λευκωσίας.

Σύμφωνα με δορυφορικές εικόνες οι Τούρκοι στις 29 Δεκεμβρίου ξεφόρτωσαν βαρύ οπλισμό στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου!

Οι δορυφορικές εικόνες δείχνουν τουρκικό αρματαγωγό, από το οποίο ξεφορτώθηκαν αυτοκινούμενα πυροβόλα T–155 Firtina, ενώ σε φωτογραφίες από το Δίκωμο φαίνονται παραταγμένες πυροβολαρχίες!

Σε συνδυασμό με τα όσα επιχειρούν οι κατοχικές δυνάμεις όλο το προηγούμενο διάστημα, με προελάσεις στη νεκρή ζώνη και επιθέσεις ακόμη και στις δυνάμεις του ΟΗΕ, τίποτε καλό δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Όταν μάλιστα ακόμη και ο Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών εξισώνει θύματα και θύτες, δίνοντας αέρα στην Άγκυρα.

Υπενθυμίζουμε δε ότι την ημέρα των Θεοφανίων και στην περιοχή της Ρόδου, η Άγκυρα με έγγραφη NOTAM αμφισβήτησε τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, ισχυριζόμενη πως η περιοχή είναι… τουρκικών συμφερόντων!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This