Ισραήλ: Στους Παλαιστίνιους η διακυβέρνηση της Γάζας μόλις αφανιστεί η Χαμάς

Must Read

Την υπόσχεση πως η διακυβέρνηση της Λωρίδας της Γάζας θα περάσει σε παλαιστινιακά χέρια μετά το τέλος του πολέμου, έδωσε σήμερα ο Γιοάβ Γκάλαντ, τονίζοντας, ωστόσο, πως πρώτα θα πρέπει να φύγει από τη μέση η Χαμάς.

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ δήλωσε συγκεκριμένα πως το τέλος του πολέμου θα πρέπει να συνοδεύεται από τη διπλωματία και ότι οι Παλαιστίνιοι είναι αυτοί που θα αναλάβουν τη διακυβέρνηση του παλαιστινιακού θυλάκου, όταν το ισλαμιστικό κίνημα «δεν θα απειλεί» πλέον το Ισραήλ. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ίδιος υποστήριξε πως η εντατική στρατιωτική επιχείρηση στη νότια Γάζα πλησιάζει στο τέλος της, όμως, εάν δεν συνεχιστεί η πίεση, η Χαμάς δεν θα συμφωνήσει να απελευθερώσει άλλους ομήρους.

Στη Λωρίδα της Γάζας «ζουν Παλαιστίνιοι» και «κατά συνέπεια, οι Παλαιστίνιοι θα την κυβερνήσουν στο μέλλον. Η μελλοντική κυβέρνηση της Γάζας θα πρέπει να προέρχεται από τη Λωρίδα της Γάζας και να βασίζεται σε δυνάμεις που δεν απειλούν το κράτος του Ισραήλ», κατέληξε ο Γκάλαντ.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:
^

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This