Μεντβέντεφ: «Η ύπαρξη της Ουκρανίας είναι θανάσιμα επικίνδυνη για τους Ουκρανούς»!

Βγήκε παγανιά...

Must Read

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ υποστήριξε σήμερα ότι η ύπαρξη της Ουκρανίας είναι «θανάσιμα επικίνδυνη» για τον ουκρανικό λαό.

«Η ύπαρξη της Ουκρανίας είναι θανάσιμα επικίνδυνη για τους Ουκρανούς. Και δεν εννοώ μόνο το σημερινό κράτος… Μιλάω για οποιαδήποτε, απολύτως οποιαδήποτε Ουκρανία», έγραψε στο Telegram ο Μεντβέντεφ, ο οποίος υπηρετεί επί του παρόντος ως αναπληρωτής επικεφαλής του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ο Μεντβέντεφ είπε ότι η παρουσία ενός ανεξάρτητου κράτους σε αυτό που περιέγραψε ως «ιστορικά ρωσικά εδάφη» θα είναι ένας συνεχής λόγος εχθρότητας και πρόσθεσε:

«Ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται στο τιμόνι της καρκινικής ανάπτυξης υπό το όνομα της Ουκρανίας, αυτό δεν θα προσθέσει νομιμότητα στην κυριαρχία της και τη νομική βιωσιμότητα της ίδιας της ‘χώρας’».

Υποστήριξε ότι υπάρχει «100% πιθανότητα» μιας νέας σύγκρουσης, ανεξάρτητα από τυχόν εγγυήσεις ασφαλείας που έχουν υπογραφεί μεταξύ της Ουκρανίας και της Δύσης.

«Ούτε η σύνδεση της Ουκρανίας με την ΕΕ, ούτε καν η είσοδος αυτής της τεχνητής χώρας στο ΝΑΤΟ θα το εμποδίσει», υποστήριξε ο Μεντβέντεφ, προσθέτοντας ότι μια τέτοια σύγκρουση θα μπορούσε να συμβεί σε 10 ή 50 χρόνια.

Και κατέληξε με μακάβρια διάθεση:

«Γι’ αυτό η ύπαρξη της Ουκρανίας είναι μοιραία για τους Ουκρανούς. Είναι πρακτικοί άνθρωποι στο τέλος της ημέρας … Επιλέγοντας ανάμεσα στον αιώνιο πόλεμο και στον αναπόφευκτο θάνατο και ζωή, η συντριπτική πλειοψηφία των Ουκρανών (καλά, ίσως με εξαίρεση έναν ελάχιστο αριθμό απολιθωμένων εθνικιστών) θα επιλέξει τελικά τη ζωή. Θα καταλάβουν ότι η ζωή σε μια μεγάλη κοινή πολιτεία, που δεν τους αρέσει πολύ τώρα, είναι καλύτερη από τον θάνατο. Τον θάνατό τους και τον θάνατο των αγαπημένων τους. Και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουν οι Ουκρανοί, τόσο το καλύτερο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This