Εκστρατεία (αθλητικών) πανεπιστημίων του Καναδά για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού

Υψηλός συμβολισμός στην όλη προσπάθεια

Must Read

 

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία με μεγάλο συμβολισμό και αντίκτυπο!

Η 17η έκδοση της καμπάνιας Shoot for the Cure συγκεντρώνει την πανεπιστημιακή αθλητική κοινότητα του Καναδά με αθλητές, προπονητές και φιλάθλους να προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν και να συγκεντρώσουν ένα ποσό ως δωρεά!. Με σκοπό τους να συνεχίσουν την παράδοση που ξεκίνησε το 2007. Σκοπός δεν είναι άλλος από την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, η δωρεά είναι της τάξης των 100.000 δολαρίων και η εκστρατεία μόλις (ξανα)ξεκίνησε.

Άπαντες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την καναδική αντικαρκινική εταιρεία (CCS) και άλλα τοπικά και επαρχιακά φιλανθρωπικά ιδρύματα, αφιερωμένα στην έρευνα και την εξάλειψη της νόσου. Οι παίκτριες στο τουρνουά που θα διεξαχθεί θα φορούν συλλεκτικές ροζ εμφανίσεις, από τις φανέλες ως τα παπούτσια, στο χρώμα που συμβολίζει την ευαισθητοποίηση στα ζητήματα καρκίνου του μαστού.

Η καμπάνια περιλαμβάνει συν τοις άλλοις ποικίλες δραστηριότητες, αγώνες μπάσκετ και διάφορα events ενώ τρέχει και δημοπρασία υπογεγραμμένης φανέλας των Toronto Raptors (ΝΒΑ) από τον Scottie Barnes μαζί και άλλα πολλά αντικείμενα.

Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν οι 100.000 δολάρια, μέσω της όλης διαδικασίας μάρκετινγκ και θα χρησιμοποιηθούν ψηφιακά κανάλια και προωθητικές ενέργειες. Οι εμπνευστές της ιδέας θέλουν να μεγιστοποιηθεί ο αντίκτυπος της συγκέντρωσης χρημάτων. Πέρυσι, συγκεντρώθηκαν 115.000 δολάρια. Από την έναρξη της πρωτοβουλίας το 2007, το Shoot for the Cure έχει συγκεντρώσει πάνω από 1.850.000 δολάρια.

Επιπροσθέτως, παίκτριες κόβουν τα μαλλιά τους και τα δωρίζουν, για να δημιουργηθούν περούκες για γυναίκες που έχουν χάσει τα μαλλιά τους λόγω των χημειοθεραπειών, σε μια κίνηση επίσης υψηλού συμβολισμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This