Νέα αναβολή στη δίκη Μπελέρη – Στις 24 Ιανουαρίου αρχίζει ξανά

Τι συνέβη με σωφρονιστικό υπάλληλο που θα κατέθετε

Must Read

Παραμένει όμηρος στα χέρια του αλβανικού καθεστώτος ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης.

Ο Έντι Ράμα είναι αποφασισμένος να τον κρατήσει φυλακισμένο, με την ελληνική εξωτερική πολιτική να αντιμετωπίζει χλιαρά την πρωτοφανή αυτή πρόκληση, που μας γυρίζει στα χρόνια του Χότζα.

Η δίκη του Φρέντι Μπελέρη πήρε νέα αναβολή για την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και αυτό γιατί σωφρονιστικός υπάλληλος που θα κατέθετε, υποστήριξε ότι δεν είχε την αναγκαία εξουσιοδότηση από την διεύθυνση των φυλακών και δεν μπορούσε να συμμετάσχει στη διαδικασία.

Το Ειδικό Δικαστήριο της Αυλώνας του έδωσε προθεσμία 2 ημερών για να λάβει την προβλεπόμενη εξουσιοδότηση, να μπορέσει να καταθέσει και να συνεχιστεί η δίκη του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας.

Αν και είμαστε βέβαιοι πως όλο και κάποιο άλλο τερτίπι θα σκαρφιστούν για να τραβήξουν όσο περισσότερο μπορούν την υπόθεση…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This