Βίντεο από τις εκρήξεις σε Καλλιθέα και Πειραιά – «Βλέπουν» πόλεμο στην Greek Mafia

Must Read

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο της Greek Mafia φαίνεται ότι βλέπουν οι Αρχές πίσω από τις εκρήξεις σε πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα, που πραγματοποιήθηκαν με διαφορά τριών ημερών, τον Μάρτιο.

Μετά από έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών πραγματοποιήθηκαν τέσσερις προσαγωγές για τις δύο επιθέσεις, ενώ εκτιμάται ότι πρόκειται για αντίποινα.

Για την έκρηξη στο βενζινάδικο συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 37 και 40 ετών, ενώ για την επίθεση στην κάβα, οι αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν 39χρονο και έναν 35χρονο.

Έκρηξη σε κάβα ποτών στην Καλλιθέα τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Μαρτίου 2024. Η έκρηξη προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές στο κατάστημα, σε σταθμευμένα οχήματα, αλλά και σε γειτονικά σπίτια, στην οδό Αλεξάνδρου Πάντου.
Ζημιές σε αυτοκίνητα από την ισχυρή έκρηξη στον Πειραιά

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 39χρονος ομολόγησε ότι εκείνος έβαλε τον εκρηκτικό μηχανισμό στην κάβα, ενώ ο 35χρονος φέρεται να ήταν το άτομο που οδηγούσε τη μηχανή με την οποία έφτασαν στο σημείο. Μάλιστα, ο δεύτερος φέρεται να ανήκει σε συμμορία που έχει απασχολήσει ξανά την αστυνομία.




Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Τμήματος εκβιαστών, μετά από την έκρηξη στο Πρατήριο καυσίμων όπου ως εκ θαύματος δεν υπήρξαν θύματα, ακολούθησε ως αντίποινα η έκρηξη στην κάβα από την οποία υπέστησαν σοβαρές ζημιές διπλανά κτίρια και σπίτια. Βίντεο από τη δράση των βομβιστών έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο από την έκρηξη στο βενζινάδικο διακρίνεται ένας πελάτης που έβαζε καύσιμα στο όχημά του και έτρεξε πανικόβλητος να σωθεί. Μάλιστα ο θόρυβος από την έκρηξη ήταν τόσο έντονος που ακούστηκε μέχρι το Παλαιό Φάληρο.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από την έκρηξη στην κάβα της Καλλιθέας, τρεις μέρες μετά από την επίθεση στο βενζινάδικο, διακρίνεται μια μηχανή με δύο αναβάτες να φτάνει στο σημείο. Ο συνεπιβάτης ενεργοποιεί τον εκρηκτικό μηχανισμό και έπειτα απομακρύνονται.

Οι δράστες των επιθέσεων επιχείρησαν να καλύψουν τα ίχνη τους, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και εντοπίστηκαν από τους έμπειρους αξιωματικούς του τμήματος Εκβιαστών που εκτιμούν ότι πρόκειται για νέο επεισόδιο στον πόλεμο της Greek Mafia. Όλοι τους είναι είτε γνώριμοι των αρχών είτε ανήκουν στον κύκλο ανθρώπων της νύχτας με ποινικό παρελθόν. Η έρευνα συνεχίζεται καθώς η ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείει το ενδεχόμενο νέων επεισοδίων.

Δείτε επίσης:

Συλλήψεις για δύο περιστατικά εκρήξεων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This