Τουρκία: Πυροβολισμοί σε καθολική εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη – Ένας νεκρός

Ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Αλί Γερλικαγιά δήλωσε πως έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν

Must Read

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε σήμερα στον καθολικό ναό της Σάντα Μαρία στην ευρωπαϊκή πλευρά του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι δύο να τραυματιστούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν σε ιταλική εκκλησία κατά τη διάρκεια θρησκευτικής τελετής, με αποτέλεσμα ένα άτομο, το οποίο βρισκόταν μεταξύ των εκκλησιαζομένων, να πέσει νεκρό μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι.

Το χρονικό της επίθεσης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τουρκικά μέσα, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις 11:40 κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην περιοχή Σαρίγιερ της Κωνσταντινούπολης, με τους δύο δράστες να μπουκάρουν μέσα στην εκκλησία έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Αλί Γερλικαγιά ανήρτησε στην πλατφόρμα Χ λεπτομέρειες για το συμβάν και δήλωσε πως έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το τραγικό περιστατικό.

Πηγή φωτό: Screenshot

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This