Βρετανός σκοτώθηκε, κάνοντας base jumping!

Έπεσε από κτίριο 29 ορόφων - Δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο

Must Read

Mοιραία πτώση για Βρετανό από ύψος 29 ορόφων!

Γνωστός base jumper σκοτώθηκε, πηδώντας από πολυώροφο κτίριο στην Ταϊλάνδη.

Ο 33χρονος, Nathy Odinson, βρέθηκε -χωρίς άδεια- στα ψηλά κλιμάκια του 29όροφου κτιρίου στο τουριστικό θέρετρο, Pattaya. Μέτρησε έως το τρία, πήδηξε στο κενό, αλλά το αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε! Με συνέπεια, ο άνδρας να προσγειωθεί στο έδαφος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

«Άκουσα τον ήχο του δέντρου και νόμιζα ότι έπεσε κάποιο μεγάλο κλαδί. Μια γυναίκα ούρλιαξε και έτσι πήγα προς τα εκεί και συνειδητοποίησα ότι ήταν άνθρωπος», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Odinson, μαζί με έναν φίλο του έβγαζαν βίντεο, καθώς ανέβαζαν συνεχώς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο τελευταίο βίντεο, ακούγεται να ρωτά αν το φλας της κάμερας, που είχε τοποθετήσει στο κράνος του, είναι κανονικά αναμμένο. Έπειτα, έπιασε πρόχειρα το αλεξίπτωτο, σαν ένα γρηγορο τσεκ και αφού μέτρησε αντίστροφα, πραγματοποίησε την βουτιά (θανάτου).

Πηγή φωτό: facebook

@skyboynathy

my favourite landing so far #valkyrie #skydive #skdiver #swoop #Sony #fast #landing #flying #fun #speed #extreme #awesome #Thailand

♬ Coming In Hot – Andy Mineo & Lecrae

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This