Ο στρατηγός θα «γκρεμίσει» τον Ζελένσκι;

Must Read

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, συντελείται η μεγαλύτερη εσωτερική κρίση στον Κίεβο. Είναι η πρώτη φορά που ο Ζελένσκι αμφισβητείται ανοιχτά και μάλιστα όχι από πολιτικού αντιπάλου, αλλά από τον ίδιο αρχηγό του στρατού, Βαλέρι Ζαλουζνί!

Ο στρατηγός έχει πολύ μεγάλη δημοφιλία. Άρα, αποτελεί κίνδυνο για τον Ζελένσκι ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια, είχε επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Ο Ζαλουζνί όμως, δεν είναι πολιτικός, αλλά στρατιωτικός που μάλιστα έχει σηκώσει όλο το βάρος της ουκρανικής άμυνας.

Ο Ζελένσκι λοιπόν τον θεώρησε απειλή, ειδικά έπειτα από την πρόσφατη διαφωνία του αναφορικά με την αναγκαστική επιστράτευση που έπρεπε να επιβληθεί.

Επιχείρησε λοιπόν να τον απομακρύνει, προσφέροντας του θέση διπλωμάτη σε δυτική χώρα. Ο στρατηγός όμως αρνήθηκε! Και όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά μέσω διαρροών τον κάρφωσε κανονικά και πλέον τον αμφισβητεί ανοιχτά.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι η πλέον ανησυχητική προσωπικά για τον Ζελένσκι, από τη στιγμή της έναρξης του πολέμου. Ειδικά από τη στιγμή που είναι βέβαιο πως το πλευρό του Ζαλουζνί θα σταθεί ο δήμαρχος του Κιέβου ο οποίος και αυτός βρίσκεται σε πόλεμο με τον πρόεδρο της Ουκρανίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This