Bραδιάτικα στο Κρεμλίνο o Πούτιν!

Must Read

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την ξαφνική επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο μέσα στη νύχτα, με τα ρωσικά ΜΜΕ να αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που τον οδήγησε να σπεύσει στο προεδρικό μέγαρο τέτοια ώρα.

Νωρίτερα σήμερα πάντως, υπήρξε όργιο φημών πως ο πρώην δημοσιογράφος του Fox News Τάκερ Κάρλσον ταξίδεψε κρυφά στη Μόσχα, με σκοπό να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο, μετά από σχετικές αναρτήσεις στη ρωσική πλατφόρμα Telegram. Στις εν λόγω αναρτήσεις περιλαμβάνονται δύο φωτογραφίες που φέρεται να δείχνουν τον Κάρλσον σε ένα ρωσικό αεροδρόμιο, αλλά και στο περίφημο θέατρο Μπολσόι.

To ρωσικό κανάλι Bezgranichny Analitik, επισήμανε ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σημαντικό γεγονός», προσθέτοντας ότι εάν η συνέντευξη πραγματοποιηθεί, θα είναι η πρώτη του Πούτιν με δημοσιογράφο προερχόμενο από τη Δύση, μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία. Κανάλι που ανήκει στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας RIA, σημειώνει  σε ανάρτησή του ότι ο Ρώσος πρόεδρος «ίσως να είναι πιο τυχερός με τον Τάκερ Κάρλσον. Λέγεται ότι ο τηλεπαρουσιαστής, ο οποίος τάσσεται ανοιχτά με τη Ρωσία, ήρθε εδώ με την ελπίδα να μιλήσει με τον Πούτιν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τάκερ Κάρλσον τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε δηλώσει ότι είχε αποπειραθεί στο παρελθόν να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο, αλλά η κυβέρνηση Μπάιντεν τον εμπόδισε. «Λοιπόν, δεν επιτρέπεται να ακούσετε τη φωνή του Πούτιν, γιατί;» είχε αναρωτηθεί τότε ο Καρλσον, ο οποίος επί σειρά ετών παρουσίαζε ένα δημοφιλές πολιτικό talk show στο Fox News. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντόναλντ Τραμπ τον έχει υποδείξει ως υποψήφιο για τη θέση του αντιπροέδρου, σε περίπτωση που ο ίδιος κερδίσει μία δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This