Εντολή Μπάιντεν να ξεκινήσουν επαφές με την Ρωσία για τα πυρηνικά αντιδορυφορικά όπλα που αναπτύσσει

Δηλώσεις του εκπροσώπου του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ

Must Read

Από την Τετάρτη είναι σε εξέλιξη ένα θρίλερ στις ΗΠΑ που αφορά στην ενημέρωση για ύπαρξη απειλής και σχετίζεται με την Ρωσία σύμφωνα με όσα αναφέρουν Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Μάλιστα πριν λίγη ώρα ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζον Κίρμπι επιβεβαίωσε την ύπαρξη της απειλής και αναφέρθηκε σε «μια αντιδορυφορική ικανότητα που αναπτύσσει η Ρωσία. Δεν πρόκειται για όπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιτεθεί σε ανθρώπους ή να προκαλέσει φυσική καταστροφή στη Γη».

Και συμπλήρωσε: «Πρώτον, δεν πρόκειται για μια ενεργή ικανότητα που έχει αναπτυχθεί και παρόλο που η επιδίωξη της Ρωσίας για τη συγκεκριμένη ικανότητα είναι ανησυχητική, δεν υπάρχει άμεση απειλή για την ασφάλεια κανενός».

Σημειώνεται ότι μια μέρα πριν υπήρξε ανάρτηση από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, Ρεπουμπλικάνο βουλευτή Μάικ Τέρνερ, που ανέφερε ότι η επιτροπή είχε «πληροφορίες σχετικά με μια σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια».

Αμερικανικά Μέσα αναφέρουν ότι ήδη ο Τζο Μπάιντεν έδωσε εντολή ώστε να ξεκινήσουν επαφές με τη Ρωσία για το θέμα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This