Φρικώδες έγκλημα στις ΗΠΑ: Σκότωσε με 80 μπουνιές και 85 κλωτσιές την σύντροφό του

Έβαλε πάνω στο άψυχο σώμα της γυναίκας έναν καναπέ και αποκοιμήθηκε πάνω του

Must Read

Μια γυναικοκτονία αδιανόητης βιαιότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες με τις λεπτομέρειες του εγκλήματος να σοκάρουν. Ένας 33χρονος άνδρας στην Πενσιλβάνια καταδικάστηκε σε ισόβια για την άγρια δολοφονία της συντρόφου του από ζήλια. Ο Λερό Μπραμ ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 21χρονη Άναμπελ Μίναν καταφέροντας 80 μπουνιές και 85 κλωτσιές!

Αυτό που ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημά του και είναι ενδεικτικό του αρρωστημένου μυαλού του είναι πως έβαλε πάνω στο άψυχο σώμα της γυναίκας έναν καναπέ και αποκοιμήθηκε πάνω του.

Ο 33χρονος θόλωσε από ζήλια όταν έμαθε πως η σύντροφος του είχε σχέση με άλλον άνδρα. «Τελείωσε με την Άναμπελ, επειδή επέλεξε άλλον αντί για εκείνον» δήλωσε ο εισαγγελέας στην δίκη του, όπως έγραψε η New York Post.

Ο Μπραμ «χτύπησε άγρια το θύμα πολλές φορές και αυτό οφείλεται για την δολοφονία της» πρόσθεσε ο εισαγγελέας της κομητείας Τσέστερ. Πολλές από τις βίαιες επιθέσεις του κατά καιρούς έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας στο σπίτι τους, όπου ζούσαν μαζί.

Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον δράστη για τις εκτεταμένες μελανιές στο γυμνό κορμί της 21χρονης απάντησε: «Είναι απλά από το σεξ. Μας αρέσει το άγριο σεξ».

«Πέθανε με επώδυνο και βάναυσο τρόπο» δήλωσε ο εισαγγελέας στο δικαστήριο καθώς ο βάναυσος ξυλοδαρμός προκάλεσε στην άτυχη γυναίκα καρδιακή ανακοπή.

Πηγή φωτό: facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This