«Έκανα σeξ με τον αδερφό μου» – Σοκαρισμένη η γυναίκα που ανακάλυψε ότι έχει άλλα 22 αδέρφια

Η απίστευτη ιστορία μιας γυναίκας που ανακάλυψε ότι είναι παιδί του... γιατρού του κέντρου εξωσωματικής

Must Read

Ανεξέλεγκτη κινείται η εμπορευματοποίηση της γονιμότητας εξαιτίας του κενού στο ποινικό δίκαιο, με τις συνέπειες να είναι καταστροφικές όπως έρχεται να αποδείξει η υπόθεση μιας 39χρονης που διαπίστωσε ότι διατηρούσε σχέση με τον… αδερφό της!

Η 39χρονη Victoria Hill που μιλώντας στο CNN αναφέρει ότι πάντα έκανε χιούμορ λέγοντας ότι επειδή δεν μοιάζει εμφανισιακά με τον πατέρα της, δεν είναι κόρη του. Τελικά η ίδια διαπίστωσε ότι αυτό ήταν πραγματικότητα, όταν σκέφτηκε να κάνει τεστ DNA εξαιτίας ενός κληρονομικό προβλήματος υγείας που κανένας από τους γονείς της δεν είχε παρουσιάσει.

Η 39χρονη κοινωνική λειτουργός διαπίστωσε ότι βιολογικός πατέρας της ήταν ο γιατρός της κλινικής γονιμότητας από στην οποία οι γονείς της είχαν απευθυνθεί για δότη σπέρματος και εξωσωματική γονιμοποίηση. Ουδείς όμως γνώριζε ότι το σπέρμα το δώριζε τελικά σε πολλές περιπτώσεις, ο ίδιος ο γιατρός!

Παιδί του διεστραμμένου επιστήμονα ήταν και ο επί χρόνια σύντροφός, ενώ ανακάλυψε ότι έχει άλλα 22 ετεροθαλή αδέρφια.

«Μου δημιουργήθηκε μεγάλο τραύμα από αυτό και τώρα κοιτάζω φωτογραφίες ανθρώπων και σκέφτομαι αν θα μπορούσε να είναι ο αδερφός μου, μιας και ο καθένας θα μπορούσε να είναι» ανέφερε η 39χρονη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ότι οι περιπτώσεις απάτης είναι πολλές και ότι περισσότεροι από 30 γιατροί στις ΗΠΑ κατηγορούνται ότι χρησιμοποίησαν στην εξωσωματική το δικό τους σπέρμα, ωστόσο κανένας γιατρός δεν έχει κατηγορηθεί ποινικά για τις πράξης του εξαιτίας της απουσίας νόμων για αυτές τις περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This