Νέα επίθεση από μαθητή με μαχαίρι σε σχολείο στη Γερμανία

Τουλάχιστον πέντε οι τραυματίες

Must Read

Νέο περιστατικό μαθητικής/ενδοσχολικής βίας στην Γερμανία.

Τουλάχιστον πέντε μαθητές τραυματίστηκαν, καθώς δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από συμμαθητή τους (!), σε γυμνάσιο του Βούπερταλ

Ο νεαρός δράστης έχει συλληφθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν είχε συνεργούς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Αστυνομία, ο έφηβος επιτέθηκε εναντίον των συμμαθητών του, τραυματίζοντας τουλάχιστον 5 από αυτούς. Η κατάστασή τους και οι ακριβείς συνθήκες με τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν ασαφή.

Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με την παρουσία και των ειδικών δυνάμεων, ενώ ελικόπτερο της αστυνομίας συμμετέχει ενεργά στην έρευνα της υπόθεσης.

Στο σχολείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία για να παραλάβουν τους τραυματίες, καθώς και ειδικοί ψυχολόγοι προκειμένου να υποστηρίξουν τους μαθητές, οι οποίοι παραμένουν στις τάξεις μέχρι να εξαλειφθεί κάθε πιθανός κίνδυνος. Έξω δε από το κτίριο έχουν συγκεντρωθεί πολλοί από τους γονείς των μαθητών και η κατάσταση είναι τεταμένη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This