Άλλαξαν την σκάλα του Air Force One και ο Μπάιντεν σκόνταψε πάλι ανεβαίνοντας

Πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών βρίσκεται κάθε φορά στην βάση της κλίμακας για να τον πιάσει!

Must Read

Στην… ημερήσια γκάφα του ο Τζο Μπάιντεν παρ’ ολίγον να φάει σαβούρδα και να σωριαστεί ανεβαίνοντας στο Air Force One. Άλλαξαν την σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους για να μπορεί να ανεβαίνει ευκολότερα, ωστόσο, ούτε τώρα φαίνεται πως τα καταφέρνει.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών σκόνταψε και πάλι, δύο φορές μάλιστα, κατά την επιβίβασή του στο αεροπλάνο. Τα μικρότερα σκαλοπάτια που τοποθετήθηκαν προς διευκόλυνσή του δεν βοήθησαν τον 81χρονο ιδιαἰτερα. Ωστόσο, απέφυγε την πτώση δις κατά την αναχώρησή του για Λος Άντζελες την περασμένη Τρίτη.

Στα πλάνα που ακολουθούν ο Μπάιντεν χαιρετά το στρατιωτικό προσωπικό στο κάτω μέρος της κλίμακας προτού ξεκινήσει την επιβίβαση στο Air Force One.

Πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται κάθε φορά στην βάση της σκάλας του προεδρικού αεροσκάφους όταν αποβιβάζεται ή επιβιβάζεται ο Μπάιντεν, με στόχο τον κρατήσει εάν πέσει! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This