Στο σφυρί μία ακόμη βίλα του Μπερλουσκόνι!

Η βίλα στη Σαρδηνία έχει φιλοξενήσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ διακοπές έχουν κάνει εκεί ο Τζορτζ Μπους και ο Τόνι Μπλερ

Must Read

Ένα ακόμη πολυτελές οίκημα που ανήκε στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπήκε σε διαδικασία πώλησης… για μισό δισ. από τους κληρονόμους του. Η οικογένεια του εκλιπόντα μεγιστάνα βγάζει στο σφυρί ό,τι υπάρχει… Δεν πάνε πολλές μέρες που μπήκε σε διαδικασία πώλησης και η βίλα στην Ρώμη.

Η πολυτελής λοιπόν παραλιακή Βίλα Τσερτόζα στην Σαρδηνία ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι, όπου κάποτε έκανε διακοπές ο ίδιος με τους πιο ισχυρούς ηγέτες του κόσμου, πωλείται για 500.000.000 ευρώ, καθώς έχουν ανέβει τα ποσά που συζητούνταν μέχρι πρότινος.

Τα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι συμφώνησαν να πουλήσουν το κτήμα, το οποίο θα διατεθεί μέσω της εταιρείας Dils (Μιλάνο). Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ακινήτων, Τζουζέπε Αμιτράνο, αρνήθηκε να σχολιάσει λεπτομερώς ερωτώμενος από τους Financial Times, όπως αντιστοιχα και εκπρόσωπος της οικογένειας.

Ο Μπερλουσκόνι, που υπήρξε μεταξύ άλλων λάτρης των ακινήτων, αγόρασε το οικόπεδο-φιλέτο στην βορειοανατολική ακτή του νησιού, γνωστή και ως Κόστα Εσμεράλδα, στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και κατόπιν το ανακαίνισε πλήρως.

Στα ενδότερα: Το οίκημα διαθέτει 68 δωμάτια, άμεση πρόσβαση στην Μεσόγειο θάλασσα, πισίνες, γήπεδα τένις, κήπους μεγέθους… 80 γηπέδων ποδοσφαίρου, αμφιθέατρο καθώς και μία μυστική υπόγεια σήραγγα. Το μέρος έχει φιλοξενήσει ανάμεσα σε άλλους τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, αλλά και τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό, Τόνι Μπλερ. Ο Μπλερ το 2004 έγινε δεκτός με αλήστου μνήμης εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων που έγραφε «Viva Tony»! Στην έπαυλη του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές και ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν. Το νησί της Σαρδηνίας ήταν γενικώς και διαχρονικά ένας δημοφιλής προορισμός για Ρώσους ολιγάρχες και ορισμένες πολυτελείς επαύλεις αποκτήθηκαν κατά την διάρκεια των 90’s από Ρώσους υπηκόους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα υπάρξει δημόσια διαφήμιση του ακινήτου. Η εταιρεία σκοπεύει να επικοινωνήσει απευθείας με τους πιθανούς αγοραστές, στους οποίους δπιθανόν να περιλαμβάνονται και διεθνείς όμιλοι/κολοσσοί πολυτελούς φιλοξενίας.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο Μπερλουσκόνι είχε απορρίψει μία δυνατή προσφορά το 2015 από την βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας.

Πρόσφατα θυμίζουμε πουλήθηκε η βίλα Μπερλουσκόνι στη Λαμπεντούζα, ενώ πωλητήριο έχει μπει ως γνωστόν και στην βίλα Γκράντε στην Ρώμη.

Δείτε ενδεικτικές εικόνες από παλαιότερο βίντεο

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This