Σήραγγα τρομοκρατών κάτω από το τουρκικό νοσοκομείο στη Γάζα!

Ευθεία χρηματοδότηση της Τουρκίας στους τρομοκράτες!

Must Read

Ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων αποκάλυψε ότι κύρια σήραγγα της Χαμάς περνά κάτω από το τουρκικό νοσοκομείο, Tika, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η συγκεκριμένη σήραγγα βρίσκεται στο νότιο τμήμα της πόλης της Γάζας κοντά στη χριστιανική γειτονιά.

Είναι εξαιρετικά σοβαρό το γεγονός ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο έλαβε πλήρη χρηματοδότηση από την τουρκική κυβέρνηση (40 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή και 10 εκατομμύρια δολάρια για εξοπλισμό). Η κατασκευή ολοκληρώθηκε το 2017 και τέθηκε σε λειτουργία κατά την πανδημία του κορωνοϊού 2019-2020, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας.

Ο Ερντογάν αγκαλιά με τον ηγέτη της Χαμάς

Στις 30 Οκτωβρίου 2023, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε έντονα το Ισραήλ για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο τουρκικό νοσοκομείο από ισραηλινή επίθεση, Κάνοντας λόγο για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτω από το τουρκικό νοσοκομείο διέρχεται και μια κύρια σήραγγα της Χαμάς.

Θα ρωτήσει κανείς τον Εντρογάν της Τουρκίας τι άλλο ξέρει; Εδώ μιλάμε για ευθεία χρηματοδότηση της τρομοκρατίας από την Τουρκία, αλλά ουδείς ασχολείται…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This