Ολυμπιακοί Αγώνες: Έχουν ήδη πωληθεί 8.000.000 εισιτήρια για το Παρίσι!

Η πλατφόρμα πώλησης των εισιτηρίων για τα αθλήματα του στίβου θα ανοίξει την ερχόμενη Δευτέρα

Must Read

Με 150 ημέρες να απομένουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 26 Ιουλίου έως και τις 11 Αυγούστου στο Παρίσι, έχουν ήδη πωληθεί τα 8 εκατομμύρια από τα περίπου 10 εκατομμύρια διαθέσιμα εισιτήρια, ανεξαρτήτως αξίας!

Tην ερχόμενη Δευτέρα, ωστόσο, θα ανοίξει η πλατφόρμα πώλησης των εισιτηρίων για τον στίβο, τον… βασιλιά των αγώνων, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα επιλογής ημέρας και ώρας, με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι «τσιμπημένες» όσον αφορά στα βραδινά events.

Τα αγωνίσματα του στίβου θα λάβουν χώρα στο «Stade de France» από τις 2 έως τις 10 Αυγούστου, με την οργανωτική επιτροπή των Αγώνων «Παρίσι 2024» να αναφέρει πως «αρκετές δεκάδες χιλιάδες νέα εισιτήρια θα πωληθούν για το “Athletics Special”. Αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά εκπλήξεων που διοργανώνονται από το Παρίσι 2024 τις επόμενες εβδομάδες πριν από τους Αγώνες», προσθέτοντας πως τα φθηνότερα εισιτήρια, για τα αγωνίσματα που θα γίνονται πρωί, θα κοστίζουν 24 ευρώ, ενώ το βράδυ τα εισιτήρια ξεκινούν από 85 ευρώ.

Τελετή έναρξης… εν πλω

Ως γνωστόν, οι τελετές έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων περιλαμβάνουν συνήθως την παρέλαση των αθλητών σε ένα στάδιο, στο Παρίσι, όμως, οι αθλητές θα «παρελάσουν» εν πλω, με τις αποστολές των χωρών να διασχίζουν τον Σηκουάνα, στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, για 6 χιλιόμετρα και στη συνέχεια, οι αθλητές θα συγκεντρωθούν στο πάρκο Trocadero για το άναμμα της Ολυμπιακής Φλόγας.

Οι διοργανωτές αναφέρουν πως επιθυμία τους είναι η δωρεάν προσέλευση του κοινού στην Τελετή Έναρξης, κάτι που σημαίνει πως περίπου μισό εκατομμύριο θεατές αναμένεται να συγκεντρωθούν στις όχθες του Σηκουάνα.

Η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει στις 16 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία, πριν αρχίσει το γαλλικό ταξίδι της στη Μασσαλία στις 8 Μαΐου, όταν η Ολυμπιακή φλόγα φτάσει με το τρικάταρτο πλοίο «Belem». Οι λαμπαδηδρόμοι θα μεταφέρουν στη συνέχεια τη φλόγα σε περισσότερες από 400 πόλεις, συμπεριλαμβανομένων πέντε υπερπόντιων περιοχών, πριν από την τελετή έναρξης στις 26 Ιουλίου.

Σημειώνεται πως οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν επίσης στο Παρίσι, από τις 28 Αυγούστου έως και τις 8 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This