Ο Τραμπ σάρωσε σε τρεις πολιτείες στις εσωκομματικές εκλογές

Αέρας υπεροχής

Must Read

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε επίδειξη δύναμης στις εσωκομματικές εκλογές ακόμη τριών πολιτειών! Και συνεχίζει απτόητος τον αγώνα του με αέρα υπεροχής έναντι των αντιπάλων του.

Ο Τραμπ πρώτευσε σε Μιζούρι και Μίσιγκαν αλλά και Άινταχο, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στην εξασφάλιση του χρίσματος της παράταξής του, ώστε να είναι και τυπικά ο υποψήφιός της στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ! Με στόχο κατόπιν να αναμετρηθεί με παράσταση νίκης μάλιστα απέναντι στον Μπάιντεν.

Στο Μιζούρι, ο Τραμπ συνέτριψε την μοναδική αντίπαλό του στην κούρσα, Νίκι Χέιλι, κερδίζοντας όλες τις ψηφοφορίες στην πολιτεία, όπως ανέφερε η εφημερίδα New York Times. Στο Μίσιγκαν, ο Τραμπ εξασφάλισε (με 98%) και τους 39 εναπομείναντες αντιπροσώπους στο συνέδριο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN. Ο πρώην πρόεδρος είχε ήδη εξασφαλίσει ακόμη 16 αντιπροσώπους στην συγκεκριμένη πολιτεία.

Οι Ρεπουμπλικάνοι ψήφιζαν επίσης χθες στο Άινταχο, τρίτη πολιτεία, όπου το αποτέλεσμα αναμενόταν με αγωνία, δείχνοντας ξανά την υπεροχή Τραμπ. Ως τώρα, ο Τραμπ έχει σαρώσει σε όλες τις εσωκομματικές ψηφοφορίες που έχουν διεξαχθεί (Άιοβα, Νιου Χάμσιρ, Νεβάδα, Παρθένες Νήσοι, Νότια Καρολίνα, πλέον Μίσιγκαν και Μιζούρι). Όλα αυτά πριν την “Σούπερ Τρίτη”, 5η Μαρτίου, δηλαδή το κρίσιμο ραντεβού στο οποίο διεξάγονται ταυτόχρονα ψηφοφορίες σε 15 πολιτείες και μια αμερικανική περιοχή.

Όλοι οι πολιτικοί αναλυτές προεξοφλούν ότι στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου θα δοθεί η ρεβάνς και η «μονομαχία» ανάμεσα στον Δημοκρατικό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν και τον Ρεπουμπλικάνο προκάτοχό του Τραμπ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This