Απίστευτο! Γερμανός εμβολιάστηκε… 217 φορές για τον κορωνοϊό!

Ρεκόρ εμβολιασμών από Γερμανό πολίτη

Must Read

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά… 217 φορές, φέρεται να εμβολιάστηκε Γερμανός πολίτης για τον κορονοϊό, παρά τις σχετικές ιατρικές προειδοποιήσεις!

Η απίστευτη αυτή είδηση έγινε ευρέως γνωστή από το BBC, ενώ δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο περιοδικό «The Lancet Infectious Diseases», το οποίο ανέφερε ότι ο 62χρονος άνδρας εμβολιάστηκε μέσα σε διάστημα 29 μηνών.

Όπως δήλωσε ο καθηγητής Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου του Erlangen της Γερμανίας, Kilian Schober: «Μάθαμε για την περίπτωσή του μέσω άρθρων εφημερίδων. Στη συνέχεια επικοινωνήσαμε μαζί του και τον προσκαλέσαμε να υποβληθεί σε διάφορες εξετάσεις στο Erlangen. Ενδιαφερόταν πολύ να το κάνει», είπε, με τον άντρα να παραδίδει οικειοθελώς δείγμα σάλιου και αίματος στους ερευνητές για να τα εξετάσουν.

Σύμφωνα με τον Δρ. Schober που αρχικά ανησύχησε ότι η υπερδιέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος του 62χρονου μπορεί να είχε κουράσει ορισμένα κύτταρα, εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων δόσεων: «Μπορέσαμε να πάρουμε δείγματα αίματος μόνοι μας όταν ο άνδρας έλαβε έναν περαιτέρω εμβολιασμό κατά τη διάρκεια της μελέτης με δική του επιμονή. Μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δείγματα για να προσδιορίσουμε ακριβώς πώς αντιδρά το ανοσοποιητικό σύστημα στον εμβολιασμό».

Όπως τελικά διαπίστωσαν οι ερευνητές, ο 62χρονος δεν έχει νοσήσει ποτέ από τον κορονοϊό, ενώ ακόμα εξετάζεται εάν η υπερδοσολογία του σκευάσματος του έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην υγεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This