Στην δικαιοσύνη προσφεύγει η Μπριζίτ Μακρόν κατά όσων διαδίδουν ότι είναι… Τρανς άνδρας!

Must Read

Στα γαλλικά κοινωνικά δίκτυα το hashtag #JeanMichelTrogneux «τρεντάρει» εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 7 Νοεμβρίου, ο λογαριασμός του Χ / Twitter «Le journal de la macronie», ξεκίνησε την αναζήτηση για την εύρεση του «χαμένου αδερφού» της συζύγου του Γάλλου Προέδρου, που φέρεται να έχει εξαφανιστεί χωρίς ίχνη.

Το hashtag έχει δημιουργήσει σχεδόν 80.000 αναφορές, ιδίως σε «λογαριασμούς ΜΚΔ κατά της φορολογίας και της ακροδεξιάς», σημείωσε ο ιστότοπος Visibrain.

Η δημοσιογράφος Natacha Rey, η οποία είναι η συγγραφέας, είπε ότι είχε σταθερές αποδείξεις ότι η πρώτη κυρία γεννήθηκε ως Jean Michel Trogneux, ένας τρανς άνδρας. Η Ρέι ερευνά το «σκοτεινό» όπως ισχυρίζεται, παρελθόν της Μπριζίτ και την περίεργη εξαφάνιση του υποτιθέμενου «αδερφού» της.

Ο Jean Michel Trogneux εθεάθη για τελευταία φορά στην παρέα του άκρως αμφιλεγόμενου Πάστορα Joseph Doucé (από τότε που βρέθηκε δολοφονημένος) στα τέλη του 1980, περίπου την εποχή που εμφανίστηκε η Μπριζίτ, σύμφωνα με τη Rey. Ο πάστορας ήταν ο πρώτος υπέρμαχος των γάμων ομοφυλοφίλων και των τρανς χειρουργείων και προέκυψε ότι ήταν επικεφαλής ενός κυκλώματος παιδεραστών. Πολλοί υποψιάζονται ότι ο Doucé είχε παίξει έναν ρόλο παρόμοιο με αυτόν του Jeffrey Epstein: Εκβιάζοντας όσους βρίσκονται στην εξουσία.

Η Μπριζίτ Μακρόν διέψευσε κάθετα αυτές τις φήμες, χαρακτηρίζοντας τες ως θεωρίες συνωμοσίας και προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά όσων τις διακινούν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This