Τουρκία: Σοκαριστικά βίντεο με συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους

Ανατριχιαστικές εικόνες

Must Read

Στιγμιότυπα που κόβουν την ανάσα έρχονται από την Τουρκία! Με απολογισμό έναν νεκρό, που δεν βρισκόταν μάλιστα στην μοιραία πτήση…

Πιο συγκεκριμένα, εκπαιδευτικό αεροσκάφος της τουρκικής μοίρας επιδείξεων «Τουρκικά Αστέρια» συνετρίβη κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης και ελιγμών στο Ικόνιο, κεντρικά της χώρας.

Ο πιλότος είχε την τύχη με το μέρος του, διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά του και πρόλαβε να χρησιμοποιήσει τον μηχανισμό εκτίναξης με αποτέλεσμα να πηδήξει στο κενό με αλεξίπτωτο! Στο αεροσκάφος δεν υπήρχε άλλο μέλος.

Να σημειωθεί, πως το αεροσκάφος συνετρίβη ακριβώς πάνω σε εργοτάξιο, όπου γίνονταν έργα επισκευής του διαδρόμου αποπροσγείωσης, με αποτέλεσμα όμως αυτό να επιφέρει τραγική κατάληξη, καθώς σκοτώθηκε ένας χειριστής κατασκευαστικού οχήματος, που εκτελούσε εργασίες.

Το τύπου NF-5 αεροσκάφος της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη μετά και την καταγραφή του συμβάντος στις 12:51 μμ τοπική ώρα (11:51 πμ ώρα Ελλάδας) για άγνωστο λόγο, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας. Πιθανότατα βέβαια υπήξε μηχανική βλάβη, αλλά λέγεται πως μπορεί να έγινε και κάποιο λάθος από τον πιλότο της πτήσης, η οποία τελικώς αποδείχθηκε μοιραία για έναν άλλο άνθρωπο, εκτός αυτής. Γνωστοποιήθηκε δε πως το αεροσκάφος έπεσε την ώρα που είχε αρχίσει την προσγείωσή του στην 3η Κύρια Βάση της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This