Ιταλίδα γιαγιά 103 ετών οδηγούσε με ληγμένο δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια

«Τώρα χρησιμοποιώ το ποδήλατο, αλλά θέλω να πάρω μηχανάκι»

Must Read

Τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, Ιταλοί αστυνομικοί έλαβαν κλήση για επικίνδυνη οδήγηση στο κέντρο του Μποντένο των 13.000 κατοίκων, στην Εμίλια Ρομάνα. Η περίπολος έφτασε στο σημείο και εντόπισε ένα αυτοκίνητο. Οι καραμπινιέρι βρέθηκαν προ μεγάλης εκπλήξεως όταν ανακάλυψαν την χρονολογία γέννησης της οδηγού: 1920!

Η γιαγιά στο τιμόνι ήταν πάνω από 103 ετών, ικανή ωστόσο να οδηγήσει για να δει τους φίλους της στην Φεράρα. Πάντως, συνελήφθη καθώς οδηγούσε με ληγμένο δίπλωμα και χωρίς ασφάλιση του οχήματος.

Το δίπλωμά είχε λήξει πριν από δύο χρόνια και σύμφωνα με τους αστυνομικούς, «ήταν αποπροσανατολισμένη και διέτρεχε συνεχώς τους ίδιους δρόμους». Της έκαναν μια προφορική επίπληξη και τη συνόδευσαν στο σπίτι της.

Μετά τα 80, οι Ιταλοί οδηγοί πρέπει να επισκέπτονται γιατρό κάθε δύο χρόνια, προκειμένου να ανανεώνουν το δίπλωμά τους.

«Τώρα χρησιμοποιώ το ποδήλατο, αλλά θέλω να πάρω μηχανάκι για να μην εγκαταλείψω την ανεξαρτησία μου» δηλώνει η Τζουζεπίνα Μολινάρι, η οποία έμεινε χωρίς αυτοκίνητο από τότε που την σταμάτησαν στον δρόμο οι Καραμπινιέρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This