Ο Έντι Ράμα διόρισε τον Βαγγέλη Τάβο Περιφερειάρχη Αυλώνας

Ενώ ο Φρέντι Μπελέρης καταδικάστηκε σε στημένη δίκη υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα της Χειμάρρας

Must Read

Την ώρα που η Ελληνική Εθνική Μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο δέχεται ισχυρό πλήγμα μετά την στημένη καταδίκη, από το καθεστώς Ράμα, του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, ο Βαγγέλης Τάβος συνεργάζεται με την κυβέρνηση Ράμα.

Έτσι με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, διορίστηκε περιφερειάρχης Αυλώνας.

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που το 2017, ως βουλευτής Αργυρόκαστρου με το Σοσιαλιστικό Κίνημα Ένταξης (διάσπαση του Σοσιαλιστικού Κόμματος του Ράμα), καταγγέλλοντας προεκλογικές παρατυπίες δήλωνε Αλβανός:

«Τόπος γέννησής μου είναι η Δρόπολη, εγώ όμως είμαι περήφανος Αλβανός, Λάμπης (Λιάπης) Αργυροκαστρίτης …», δήλωνε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο ίδιος όταν τον Ιανουάριο υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Ράμα θα τον βάλει προσωρινό δήμαρχο Χειμάρρας, όχι μόνο τις διέψευδε αλλά δήλωνε πως «δεν έχω καμία επιθυμία να ασχοληθώ με την πολιτική αυτή τη στιγμή της ζωής μου»!

Τι άλλαξε άραγε μέσα σε μόλις δυο μήνες και του ήρθε η επιθυμία να ασχοληθεί με την πολιτική; Μήπως του έταξε ο Ράμα και την επιστροφή του στο Σοσιαλιστικό Κόμμα και την υποψηφιότητά του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This