Νέες απειλές Μακρόν κατά της Ρωσίας!

Μακρόν: «Θα φροντίσουμε η Ρωσία να μην κερδίσει ποτέ»

Must Read

Νέες απειλές κατά της Ρωσίας εξαπέλυσε νωρίτερα ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, λέγοντας ότι «εάν η κατάσταση στην Ουκρανία επιδεινωθεί, θα πάρουμε αποφάσεις ώστε η Ρωσία να μην κερδίσει ποτέ».

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που έδωσε στα τηλεοπτικά δίκτυα France 2 και TF1, ο πόλεμος στην Ουκρανία για τον Γάλλο πρόεδρο είναι «υπαρξιακός για την Ευρώπη μας και για τη Γαλλία», συμπληρώνοντας πως «εάν η Ρωσία κερδίσει αυτόν τον πόλεμο, η αξιοπιστία της Ευρώπης θα μειωθεί στο μηδέν» και ότι «δεν θα έχουμε πλέον ασφάλεια».

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο σε αυτές τις δηλώσεις, καθώς τόνισε ότι η «ασφάλεια» της Γαλλίας, προϋποθέτει την «ήττα της Ρωσίας», εκτιμώντας ότι αυτοί που βάζουν «όρια» στην υποστήριξη της Ουκρανίας «επιλέγουν την ήττα».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τα τέλη του προηγούμενου μήνα, είχε πραγματοποιήσει δηλώσεις για ενδεχόμενη αποστολή στρατιωτών του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα πολιτικών αντιδράσεων στη Γαλλία και στο εξωτερικό, με το Γάλλο πρόεδρο ωστόσο να ξεκαθαρίζει ότι «δεν θα διεξάγουμε ποτέ επίθεση, δεν θα πάρουμε ποτέ την πρωτοβουλία», ωστόσο «απέναντι στην κλιμάκωση της Μόσχας, πρέπει να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε», όπως είχε προσθέσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This