Κέιτ Μίντλετον: Επιχείρησαν να κλέψουν τον ιατρικό της φάκελο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν!

Ένα νοσοκομείο, το οποίο, μάλιστα, φημίζεται για τη διακριτικότητά του, όταν νοσηλεύονται σε αυτό μέλη της βασιλικής οικογένειας

Must Read

Νέος σάλος ξέσπασε σήμερα στη Βρετανία, μετά την είδηση πως εργαζόμενοι στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο, προφανώς για να… μοσχοπουλήσουν τις πληροφορίες στα «κοράκια» των ΜΜΕ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η «Mirror», τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού φέρεται να «πιάστηκε στα πράσα» να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας, δημοσίευμα το οποίο οδήγησε σε διεξαγωγή εσωτερικής έρευνας το νοσοκομείο που εδρεύει στο Marylebone, στο κεντρικό Λονδίνο, το οποίο φημίζεται για τη διακριτικότητά του όταν νοσηλεύονται σε αυτό όχι μόνο μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά και πρώην πρόεδροι, πρωθυπουργοί και διασημότητες.

«Πρόκειται για μια σημαντική παραβίαση της ασφάλειας και απίστευτα επιζήμια για το νοσοκομείο, δεδομένης της άψογης φήμης του για τη θεραπεία μελών της βασιλικής οικογένειας. Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου επικοινώνησαν με το παλάτι του Κένσινγκτον αμέσως μόλις έπεσε στην αντίληψή τους το περιστατικό και διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρξει πλήρης έρευνα. Όλο το ιατρικό προσωπικό έμεινε σοκαρισμένο από τους ισχυρισμούς και πληγώθηκε που ένας έμπιστος συνάδελφος φέρεται να ήταν υπεύθυνος για μια τέτοια παραβίαση της εμπιστοσύνης και της δεοντολογίας», φέρεται να ανέφερε συνεργάτης του νοσοκομείου στη «Mirror».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να γνωρίζει το περιστατικό, ενώ εκπρόσωπος του Παλατιού σημείωσε πως «αυτό αποτελεί θέμα της κλινικής». Υπενθυμίζεται πως η πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία ενός ασθενούς, χωρίς τη συγκατάθεση του υπευθύνου επεξεργασίας δεδομένων, αποτελεί ποινικό αδίκημα στη Βρετανία.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This