Πανικός στο Παρίσι: Τι συνέβη στο αεροσκάφος του Άντονι Μπλίνκεν

Η αμερικανική αποστολή μετέβη οδικώς στις Βρυξέλλες

Must Read

Ένα αναπάντεχο γεγονός καθληλωσε το αεροσκάφος του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ στο Παρίσι την Τετάρτη. Το αεροπλάνο που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του Άντονι Μπλίνκεν αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα και δεν ήταν σε θέση να απογειωθεί.

Σε ταξίδι του στην Ευρώπη τον περασμένο Ιανουάριο ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποκλείστηκε στο ελβετικό χιονοδρομικό κέντρο του Νταβός, λόγω προβλήματος το αεροσκάφους του.

Ο Μπλίνκεν είχε συνάντηση στο Παρίσι με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Μετά την βλάβη, η αμερικανική αποστολή αναγκάστηκε να μεταβεί οδικώς από την γαλλική πρωτεύουσα στις Βρυξέλλες για την Σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ.

Πηγή φωτό: Twitter Antony Blinken

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This