Γαλλία: «Χαροπαλεύει» 15χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια – Η δεύτερη επίθεση σε ανήλικο μέσα σε 48 ώρες!

Πριν δύο μέρες, μια 13χρονη έπεσε σε κώμα μετά από παρόμοιo περιστατικό

Must Read

Αναταραχή επικρατεί στην Γαλλία μετά την ιδιαίτερα άγρια επίθεση που δέχθηκε χθες ένας 15χρονος πολύ κοντά στο γυμνάσιο που φοιτά στο Παρίσι με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο! Στο βίαιο περιστατικό αναφέρθηκε και ο Εμανουέλ Μακρόν τονίζοντας πως «το σχολείο θα πρέπει να παραμείνει ένα καταφύγιο».

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ομαδική χρήση βίας κατά του εφήβου κοντά στο σχολείο του σε φτωχή συνοικία του Βιρί-Σατιγιόν, στο νότιο τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο 15χρονος ξυλοκοπήθηκε όταν βγήκε από το σχολείο του από πολλά άτομα, τα οποία διέφυγαν στη συνέχεια. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί καμία σύλληψη.

Οι εικόνες από το σύστημα καμερών ασφαλείας του δήμου «θα μας επιτρέψουν ίσως να δούμε πιο καθαρά τι συνέβη», δήλωσε στο δίκτυο BFMTV ο κεντρώος δήμαρχος της πόλης, ο Ζαν-Μαρί Βιλέν, ο οποίος κατήγγειλε «υπερβολική βία που τείνει να γίνει κάτι το συνηθισμένο».

Όταν έφτασε στο σημείο όχημα της πυροσβεστικής, είχε διακοπεί η καρδιοαναπνευστική λειτουργία του 15χρονου και ο έφηβος διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Παρισιού, σύμφωνα με τον δήμαρχο.

Το επεισόδιο αυτό σημειώνεται μόλις 48 ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε 13χρονη μπροστά στο σχολείο της σε φτωχή συνοικία του Μονπελιέ, στη νότια Γαλλία. Το κορίτσι, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά, έχει έκτοτε ξυπνήσει από το κώμα.

(κεντρική φωτογραφία twitter/x)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This