Τρίχρονη είχε μαρτυρικό τέλος μέσα σε εκκλησία στα χέρια της μητέρας της, του θείου της και του πάστορα παππού της

Must Read

Μαρτύρησε τρίχρονο κορίτσι στα χέρια της μητέρας του, του θείου του και του πάστορα παππού του, που το υπέβαλαν σε «εξορκισμό» σε εκκλησία της Καλιφόρνιας, κακοποιώντας το μέχρι θανάτου. Η ίδια του η μάνα δεν σταμάτησε να το βασανίζει ούτε όταν το μικρό «αγγελούδι» ψέλλισε «σ’ αγαπώ», κοιτάζοντάς την.

Τις φρικτές λεπτομέρειες για τον θάνατο της μικρής Αρελι Ναόμι Πρόκτορ, το άψυχο κορμί της οποίας βρέθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 πάνω στην Αγία Τράπεζα του ναού Iglesia Apostoles y Profetas στο Σαν Χοσέ, αποκαλύπτουν δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η «New York Post». Για τον θάνατό της κατηγορούνται η μητέρα της Κλάουντια Ερνάντες, ο αδελφός της μητέρας της Ααρον και ο πατέρας τους Ρενέ, που υπηρετούσε ως ιερέας στην εκκλησία.

Η Κλάουντια κατέθεσε στην αστυνομία ότι της μίλησε ο Θεός και της είπε ότι σύντομα θα έπαιρνε την κόρη της, διότι δεν έπρεπε να είχε γεννηθεί. Το βράδυ πριν από τον «εξορκισμό» η Κλάουντια είπε ότι η Αρελι της φάνηκε «διαφορετική» διότι είχε ένα «άδειο βλέμμα» και έκλαιγε, οπότε πείστηκε ότι είχε μπει μέσα της κάποιος δαίμονας. Η Κλάουντια έχωσε τα δάχτυλά της στο στόμα της Αρελι για να της προκαλέσει εμετό και «να διώξει τον δαίμονα», όμως το παιδί τη δάγκωσε.

Στις επτά το πρωί η Κλάουντια την πήγε στην εκκλησία, όπου ο Ρενέ διάβασε μια ευχή. Στις 12.20 ο Ρενέ αποφάσισε να κάνει εξορκισμό στην τρίχρονη εγγονή του, μέσα στην εκκλησία. Μαζί με την Κλάουντια και τον Ααρον σήκωσαν στον αέρα το παιδί και άρχισαν να το σφίγγουν στον λαιμό και στο σώμα για να του προκαλέσουν εμετό. Η Αρελι έλεγε συνέχεια «όχι» και προσπαθούσε να ξεφύγει, ενώ κάποια στιγμή είπε στη μητέρα της ότι την αγαπάει. Οι συγγενείς της, όμως, την έσφιγγαν όλο και πιο πολύ, μέχρι που έκανε εμετό. Τότε την άφησαν στο δάπεδο, όπου η Αρελι ξεψύχησε και στη συνέχεια τοποθέτησαν τη σορό της στην Αγία Τράπεζα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This