Ο γερουσιαστής Ραντ Πολ κατηγορεί Φάουτσι και CIA για εμπλοκή και συγκάλυψη

Must Read

Ο γερουσιαστής Ραντ Πολ φέρεται να ερευνά τα μυστικά ραντεβού που έκανε ο Δρ Άντονι Φάουτσι με τη CIA πριν το ξέσπασμα του Covid-19.

Σε συνέντευξή του στην Daily Mail, ο Πολ λέει ότι θα ερευνήσει τις «εκτός δημοσιότητας» συναντήσεις που είχε ο Φάουτσι με τη CIA.

«Έχουμε επίσης ιστορίες, φήμες και υπονοούμενα ότι ο Φάουτσι ήταν συχνός επισκέπτης των εγκαταστάσεων της CIA», είπε ο Πολ.

Ο Γερουσιαστής πιστεύει ότι ο Φάουτσι μπορεί να είχε εμπλακεί σε επιχείρηση συγκάλυψης της πραγματικής προέλευσης της πανδημίας σε αυτές τις μυστικές συναντήσεις.

«Έχουμε έναν άλλο πληροφοριοδότη από τη CIA που λέει ότι η επιστημονική επιτροπή που ανατέθηκε να εξετάσει την προέλευση του ιού στην πραγματικότητα ψήφισε έξι προς ένα ότι προήλθε από το εργαστήριο της Γιουχάν, αλλά η έκθεση αυτή ακυρώθηκε από ανωτέρους αξιωματούχους της CIA».

Ο Γερουσιαστής πιστεύει ακράδαντα ότι ο Φάουτσι είχε λόγο σε αυτή την συγκάλυψη.

Ο Πολ δηλώνει απερίφραστα ότι ο Φάουτσι γνώριζε πως τα κινεζικά εργαστήρια ήθελαν να δημιουργήσουν έναν κορονοϊό επειδή το NIAID το οποίο ήλεγχε ήταν εταίρος στην συγκεκριμένη έρευνα.

«Έτσι, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2020, αντί ο Άντονι Φάουτσι να πει “Ω μας ενημέρωσαν για τα κινεζικά εργαστήρια ως πηγή προέλευσης της πανδημίας, ανέθεσε στους ερευνητές να πουν το αντίθετο».

«Με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχει πραγματικά κάτι εκεί που κρύβουν», δήλωσε με βεβαιότητα ο Ραντ Πόλ, που μάλλον έχει βαλθεί να στείλει τον Φάουτσι φυλακή…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This