Ο Νετανιάχου προειδοποιεί για στρατιωτικές επιχειρήσεις και σε περιοχές πέραν της Λωρίδας της Γάζας

«Όποιος μας κάνει κακό, θα ανταποδώσουμε...»

Must Read

Η Λωρίδα της Γάζας δεν είναι η μόνη περιοχή όπου θα επιχειρήσει το Ισραήλ, προειδοποίησε σήμερα, Πέμπτη 11/4, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, υποστηρίζοντας ότι ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για όλα τα πιθανά σενάρια.

«Όποιος μας κάνει κακό, θα ανταποδώσουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι να καλύψουμε όλες τις ανάγκες ασφαλείας του κράτους του Ισραήλ, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά», τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη στην αεροπορική βάση Τελ Νοφ στο νότιο Ισραήλ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παρά το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί δεν έχουν αναλάβει την ευθύνη για την αεροπορική επιδρομή στο συγκρότημα της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό την 1η Απριλίου, στην οποία σκοτώθηκαν ένας ανώτερος Ιρανός στρατηγός και έξι ακόμη συμπατριώτες του αξιωματικοί, το Ιράν επιμένει ότι πρόκειται για ισραηλινό χτύπημα. Ως εκ τούτου, ο ανώτατος ηγέτης της χώρας, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, σε χθεινές δηλώσεις του τόνισε πως το Ισραήλ «πρέπει να τιμωρηθεί και θα τιμωρηθεί» για τη συγκεκριμένη επίθεση.

Οι σημερινές δηλώσεις Νετανιάχου ακολούθησαν τη χθεσινοβραδινή επιχείρηση ισραηλινών στρατευμάτων και πολεμικών αεροσκαφών στο κέντρο της Γάζας, η οποία, σύμφωνα με τους IDF, είχε στόχο την καταστροφή υποδομών ένοπλων παλαιστινιακών ομάδων. Η πλειοψηφία των ισραηλινών στρατευμάτων έχουν αποσυρθεί από τη Λωρίδα της Γάζας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για επίθεση στην πόλη Ράφα, στα σύνορα με την Αίγυπτο, όπου  βρίσκονται εκτοπισμένοι περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι, ενόσω οι μάχες μαίνονται σε διάφορες περιοχές του θύλακα.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This