Selfie θανάτου για καλλονή αισθητικό στη Γεωργία!

Η απόλυτη τραγωδία για μία φωτογραφία

Must Read

Μια απίστευτη, θλιβερή ιστορία έλαβε χώρα στη Γεωργία, όταν μία 39χρονη αισθητικός από τη Ρωσία έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε, προσπαθώντας να βγάλει μία selfie σε μία απόκρημνη τοποθεσία με θέα τη Μαύρη Θάλασσα.

Η 39χρονη Ινέσα Πολένκο θαύμαζε το γραφικό τοπίο στο σημείο θέασης Gagry στην Αμπχαζία της Γεωργίας, όταν προσπάθησε όπως όλα δείχνουν να αποκτήσει πρόσβαση σε καλύτερη θέα, τη στιγμή που έκανε το μοιραίο βήμα και έπεσε από ένα γκρεμό 51 μέτρων κοντά στη Μαύρη Θάλασσα. Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι η Πολένκο σκόνταψε αφού σκαρφάλωσε πάνω από το φράγμα. Ένα ανατριχιαστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςαπαθανάτισε το σώμα της να κείτεται στην παραλία από κάτω. Οι νοσοκόμοι έσπευσαν να φροντίσουν την τραυματισμένη αισθητικό, λίγο μετά όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός της σε κοντινό νοσοκομείο, σύμφωνα με τη Sun. Η Πολένκο είχε περί τους 9.000 ακόλουθους στο Instagram όπου ανέβαζε φωτογραφίες από τα ταξίδια της, τα οποία περιελάμβαναν επισκέψεις στο Ντουμπάι, την Αίγυπτο και την κατεχόμενη από τους Ρώσους Κριμαία. Είχε πελάτες κυρίως στη Μόσχα και στο Σότσι, όπου ζούσε, σύμφωνα με τη Metro. Αξιωματούχοι στην Αμπχαζία, μια αποσχισθείσα περιοχή στη Γεωργία που η Ρωσία ισχυρίζεται ότι είναι ανεξάρτητο κράτος, έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον θάνατο του Πολένκο. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στο Σότσι της Ρωσίας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Τον Δεκέμβριο, μια τουρίστρια από τη Σιγκαπούρη που επισκεπτόταν την περιοχή Hudson Valley της Νέας Υόρκης, έβγαζε φωτογραφίες με τον σύζυγό της όταν γλίστρησε από έναν γκρεμό και σκοτώθηκε. Η Nur Aisyah Binte Akbar, 39 ετών, βρισκόταν στην άκρη ενός γκρεμού στο μονοπάτι Beacon Hill στο κρατικό πάρκο Minnewaska όταν «έχασε το βηματισμό» και έπεσε. Ο σύζυγός της, Abdul Rauf Bin Mohd Said, επίσης από τη Σιγκαπούρη, τηλεφώνησε άμεσα για βοήθεια, λίγο μετά ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός της στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Ellenville στην κομητεία Ulster. Την περασμένη άνοιξη, ένας άγνωστος άνδρας που επισκεπτόταν το Grand Canyon στην Αριζόνα έπεσε επίσης νεκρός. Ο τουρίστας βρισκόταν στο Grand Canyon Skywalk όταν πέρασε από την άκρη και έπεσε στον ποταμό Κολοράντο από κάτω.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This