Βίντεο από τη στιγμή που γυναίκα αστυνομικός εξουδετερώνει τον δράστη στο Σίδνεϊ

Αγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη

Must Read

Τουλάχιστον έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες είναι – μέχρι στιγμής – ο ανεπίσημος απολογισμός μετά την επίθεση που σημειώθηκε, το πρωί του Σαββάτου, σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Στα σοκαριστικά πλάνα, φαίνονται οικογένειες με παιδιά να τρέχουν να σωθούν, με τον δράστη να ψάχνει θύματα μέσα στο εμπορικό κέντρο.




 

Μάλιστα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που φαίνεται να έχει εξουδετερωθεί ο δράστης από μια γυναίκα αστυνομικό. Η αστυνομικός που μπήκε μέσα στο εμπορικό κέντρο και καταδίωξε τον δράστη του φώναξε να πετάξει το μαχαίρι. Εκείνος δεν το έκανε και προσπάθησε να της επιτεθεί, με την αστυνομικό να τον πυροβολεί, σύμφωνα με το news.com. Ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομικού.

«Έδρασε μόνος του»

Ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι, η οποία σημειώθηκε σήμερα σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, στην Αυστραλία, φαίνεται να “έδρασε μόνος του”, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Άντονι Αλμπανέζι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Για εμάς όλους αυτό το βράδυ, οι φρικτές σκηνές από το Bondi Junctionξεπερνούν κάθε λέξη και κατανόηση», δήλωσε επίσης.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα του δράστη.

Πώς σώθηκε αυτόπτης μάρτυρας των πυροβολισμών

Ο Ρόι Χάμπερμαν δήλωσε ότι βρισκόταν μέσα σε ένα κατάστημα όταν άκουσε πυροβολισμούς. Χαρακτηριστικά ο ίδιος είπε: «Ξαφνικά ακούσαμε έναν πυροβολισμό ή ίσως δύο πυροβολισμούς και δεν ξέραμε τι να κάνουμε, τότε ένας άνθρωπος μάς πήγε στο πίσω μέρος του καταστήματος. Στη συνέχεια, κλείδωσε το κατάστημα και έπειτα μας άφησε να περάσουμε από το πίσω μέρος και τώρα βγήκαμε έξω».

«Νόμισα ότι θα πέθαινα»

«Ακούσαμε κάποιους καταναλωτές που απομακρύνθηκαν από το εμπορικό κέντρο», είπε μια νεαρή γυναίκα που σώθηκε από την επίθεση.

*Φωτό από Instagram

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This