Δυστύχημα στην Τουρκία: Επιχείρηση διάσωσης εγκλωβισμένων σε τελεφερίκ – Μια κοπέλα νεκρή

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση διάσωσης δεκάδων ανθρώπων που έχουν εγκλωβιστεί σε τελεφερίκ στον αέρα στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή (12/4) τη στιγμή που ένα τελεφερίκ συγκρούστηκε με έναν πυλώνα με αποτέλεσμα οι επιβάτες να βρεθούν στο έδαφος από μεγάλο ύψος. Από την πτώση έχασε τη ζωή της μια κοπέλα, ενώ άλλοι 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 128 επιβάτες που βρίσκονταν σε 16 καμπίνες τελεφερίκ.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η επιχείρηση διάσωσης των υπόλοιπων 48 ανθρώπων που παραμένουν εγκλωβισμένοι στον αέρα.

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν επτά ελικόπτερα και περισσότεροι από 500 διασώστες, ανάμεσά τους και εξειδικευμένοι ορειβάτες, οι οποίοι προσπαθούν να προσεγγίσουν την καμπίνα του τελεφερίκ όπου υπάρχουν εγκλωβισμένοι.




Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Αρχής Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτης Ανάγκης, Okay Memis, στόχος των ομάδων διάσωσης είναι να έχουν ολοκληρώσει το έργο τους πριν από τη δύση του ηλίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This