Επιμένουν οι Ρώσοι να μιλούν για δοκιμές βιολογικών όπλων στην Ουκρανία

Must Read

«Η Ουκρανία έχει γίνει πεδίο δοκιμών για τις Ηνωμένες Πολιτείες για την εφαρμογή στρατιωτικών-βιολογικών προγραμμάτων»

Ο Ρώσος πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες Ανατόλι Αντόνοφ δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταστρέψει την αρχιτεκτονική του ελέγχου των εξοπλισμών, του αφοπλισμού και της μη διάδοσης Πυρηνικών και βιολογικών όπλων.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ντρέπονται καθόλου που ήταν αυτές που κατέστρεψαν πρακτικά εντελώς την αρχιτεκτονική αφοπλισμού και ελέγχου των όπλων μαζικής καταστροφής που είχε συμφωνηθεί εδώ και δεκαετίες. Ένα ανοιχτό μυστικό είναι οι συνεχιζόμενες παραβιάσεις της συμφωνίας μέσω της αποθήκευσης αμερικανικών τακτικών πυρηνικών όπλων στην Ευρώπη».

Σύμφωνα με τον πρέσβη, οι Αμερικανοί μετέτρεψαν την Ουκρανία σε πεδίο δοκιμών για την παράνομη εφαρμογή στρατιωτικών-βιολογικών προγραμμάτων.

«Η Ουκρανία έχει μετατραπεί πλήρως από το Πεντάγωνο σε πεδίο δοκιμών για την παράνομη εφαρμογή στρατιωτικών-βιολογικών προγραμμάτων», πρόσθεσε ο Αντόνοφ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This