ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΚύπρος: Οχιά έστειλε στην εντατική Βρετανίδα τουρίστρια - Την τσίμπησε στο ξενοδοχείο όπου έμενε

Κύπρος: Οχιά έστειλε στην εντατική Βρετανίδα τουρίστρια – Την τσίμπησε στο ξενοδοχείο όπου έμενε

Πήγε για διακοπές και κατέληξε στο νοσοκομείο

Μια απίστευτη περιπέτεια είχε μια τουρίστρια από τη Βρετανία, η οποία βρισκόταν για διακοπές στην Κύπρο, καθώς την δάγκωσε μια οχιά, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην εντατική για τέσσερις ολόκληρες ημέρες.

Η Σαμ Γουέστ από το Σνίφναλ της Αγγλίας, ήταν έτοιμη να λάβει μέρος σε μια συνεδρία διαλογισμού, όταν μια οχιά μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι. Μάλιστα, από την ημέρα που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι. «Πριν καν προλάβω να αντιδράσω, με δάγκωσε ακριβώς πάνω από τον αριστερό μου αστράγαλο», δήλωσε μιλώντας στο BBC και πρόσθεσε: «Άρχισα να τινάζω το φίδι, φωνάζοντας ότι μόλις με είχε δαγκώσει. Το πόδι μου έκαιγε, ο πόνος ήταν ακαριαίος».

Η άτυχη τουρίστρια επισκέφθηκε την Κύπρο παρέα με την σύζυγό της, με σκοπό να γιορτάσουν εκεί τα 40α γενέθλιά της. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, η Γουέστ επέστρεψε στο ξενοδοχείο με φαρμακευτική αγωγή, όπου και αναγκάστηκε να μετακομίσει σε ένα δωμάτιο με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες, για το οποίο, όπως είπε  έπρεπε να πληρώνει 310 ευρώ τη βραδιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά το αναπάντεχο αυτό περιστατικό, το ξενοδοχείο προχώρησε στον αποκλεισμό του χώρου όπου διεξάγονταν τα μαθήματα διαλογισμού, ενώ κάλεσε και συνεργείο καταπολέμησης παρασίτων για έλεγχο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης