Επίθεση στον Πύρρο Δήμα και τον Φρέντι Μπελέρη από αλβανικά Μέσα

Ενοχλήθηκαν για την αναφορά στη «Βόρειο Ήπειρο»

Must Read

Μεγάλο θέμα έγιναν στην Αλβανία με τις υποψηφιότητες για την ευρωβουλή του Πύρρου Δήμα και του Φρέντι Μπελέρη.

Τα Μέσα των βόρειων γειτόνων ασχολήθηκαν και κυρίως εκείνα που πρόσκεινται στον Έντι Ράμα και την κυβέρνησή του έγραψαν πως «το Κόμμα του κ. Μητσοτάκη περιέλαβε στο ψηφοδέλτιό του δύο Αλβανούς».

Μάλιστα προχώρησαν και σε επίθεση στον Έλληνα Ολυμπιονίκη, αναφέροντας ότι «ο Πύρρος Δήμας προκάλεσε αναφέροντάς τον όρο Βόρειος Ήπειρος»! Προχώρησαν και σε διάφορες εικασίες, προπαγανδίζοντας ουσιαστικά τα όσα δήλωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντιμίτιρ Μπουσάτι για το νομικό σκέλος της υποψηφιότητας, λέγοντας ότι είναι θέμα του κράτους δικαίου και ότι δεν γνωρίζει αν το σημερινό καθεστώς του Δημάρχου Χειμάρρας συνάδει με το αξίωμα του ευρωβουλευτή!

Ο γνωστός για τις ανθελληνικές του θέσεις, βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος Erion Braçe, σχολίασε προκλητικά: «Είναι να αυτοκτονεί κανείς με την κατάντια της Ελλάδας που έκανε υποψήφιο ευρωβουλευτή έναν καταδικασμένο στην Ελλάδα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο διευθυντής των Κρατικών Αρχείων Ardit Bido, που υποστήριξε ότι η υποψηφιότητα αποδεικνύει ότι ο Φρέντι Μπελέρης δεν έχει καμία σχέση με την Αλβανία και τη Χειμάρρα και εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα!

*πηγή φωτό: beleris.com

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This