Θα απαγορευτεί το παγωτό και η πίτσα στο Μιλάνο μετά τα μεσάνυχτα!

Θα απαγορευτούν όλα τα φαγητά που αγοράζουν οι Μιλανέζοι από έξω

Must Read

Την απαγόρευση κατανἀλωσης παγωτού και πίτσας διά νόμου εξετάζει σοβαρά ο Δήμος Μιλάνου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον θόρυβο στην πόλη. Εάν ψηφιστεί, το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από μέσα Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα απαγορευτούν όλα τα φαγητά που αγοράζουν οι Μιλανέζοι από έξω (Take out), μετά τις 00.30 τις καθημερινές, και 01.30 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

«Στόχος είναι μια ισορροπία μεταξύ της κοινωνικότητας και της ψυχαγωγίας, της ηρεμίας και της υγείας των κατοίκων, και της ελεύθερης οικονομικής δραστηριότητας των εμπόρων και των επιχειρηματιών» δήλωσε ο Μάρκο Γκρανέλι, αντιδήμαρχος Μιλάνου αρμόδιος για την ασφάλεια.

Η απαγόρευση θα ισχύσει σε 12 συνοικίες της ιταλικής πόλης: Nolo, Lazzaretto, Melzo, Isola, Sarpi, Via Cesariano, Arco della Pace, Como – GaeAulenti, Porta Garibaldi, Brera, Ticinese, Darsena – Navigli.

Το 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο απέτυχε να εμποδίσει από τους δρόμους τους λάτρεις του μεταμεσονύκτιου παγωτού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This