Καταστροφές στο Moulin Rouge – Tι συνέβη στο διάσημο καμπαρέ στο Παρίσι

Άνοιξε τις πύλες του στο κοινό στις 6 Οκτωβρίου 1889

Must Read

Ένας δυνατός θόρυβος ξύπνησε τους περιοίκους του Moulin Rouge (Κόκκινος Μύλος) στο Παρίσι τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το γνωστό καμπαρέ, σημείο αναφοράς για τους τουρίστες στην γαλλική πρωτεύουσα, έχασε την φτερωτή του και υπέστη πρωτοφανείς καταστροφές. Ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στον κόκκινο ανεμόμυλο καθώς ελέγχεται κάθε εβδομάδα.

«Δεν γνωρίζουμε τι συνέβη, έγινε μεταξύ 02:00 και 03:00 πμ, κανένας δεν τραυματίστηκε» δήλωσε εκπρόσωπος της επιχείρησης της Πυροσβεστικής. Πρόσθεσε δε ότι το τελευταίο show είχε τελειώσει στην 1:15 πμ.

«Κάθε εβδομάδα, οι τεχνικές ομάδες του καμπαρέ ελέγχουν τον μηχανισμό του ανεμόμυλου και δεν διαπίστωσαν κανένα πρόβλημα. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο ατύχημα από τότε που το διάσημο καμπαρέ άνοιξε τις πύλες του στο κοινό, στις 6 Οκτωβρίου 1889» δήλωσε υπεύθυνος του καμπαρέ.

Το πιο σοβαρό ατύχημα που συνέβη στον «Ναό του κανκάν» ήταν μια πυρκαγιά λόγω εργασιών το 1915, εξαιτίας της οποίας έμεινε κλειστό το καμπαρέ επί 9 χρόνια.

Το Moulin Rouge, στους πρόποδες του λόφου της Μονμάρτρης, είναι συνδεδεμένο με τρελές παριζιάνικες νύχτες μαζί με το καμπαρέ Lido. Καθημερινά, μπροστά στο κτήριο βγάζουν φωτογραφίες χιλιάδες τουρίστες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This